Šta je želio reći?
2

Trener Posušja na zanimljiv način najavio meč sa Veležom: Došli smo u Rim, želimo vidjeti Papu

S. G.
Trener Posušja Branko Karačić govorio je na današnjem pressu uoči posljednje utakmice sezone koji njegov tim očekuje protiv Veleža, a u kojem će Posušaci tražiti bodove spasa.

Kolo prije kraja prvenstva Posušje se nalazi na 10. poziciji sa 34 boda, koliko imaju Sloga Meridian i Tuzla City, a u igri za opstanak su još Sloboda i Leotar koji ima najmanje šanse.

Sasvim sigurno da nas očekuje mnogo uzbuđenja u posljednjem kolu koje će nam dati odgovor na pitanje koja dva tima napuštaju elitno društvo.

Posušje je u prošlom kolu u meču prepunom čudnih sudijskih odluka poraženo na Grbavici sa 3:0, no prema najavama sa Mokrog Doca taj je meč zaboravljen i sav fokus je usmjeren u utakmicu sa Veležom.

"Došli smo u Rim, ali želimo vidjeti papu. Ovim putem želimo pozvati sve Posušane i Posušanke, da napune stadion u nedjelju i zajedničkim snagama dođemo do cilja”, kazao je šef struke Posušja Branko Karačić.

Svi mečevi 34. kola igraju se u istom terminu u nedjelju od 17 sati, a tekstualne prijenose svih utakmica možete pratiti na portalu Klix.