Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je Ciro rekao... Kakav su nam baraz nametnuli ako ga prodjemo (a hocemo ako Bog da), bice mjerodavno ulaskom u finale SP...
PA NISI OBJAVIO JER NISI ZNAO KO ĆE U BARAŽ, ĐUBRE SMRDLJIVO I FAŠISTIČKO!!!! FUUUUJ, BLJUVOTINO LAŽLJIVA, GADE IZHLAPLJELI, STARKELJO NELJUDSKA, I MONSTRUME ĆELAVI!!! STIDI SE SVOJIH LAŽI BATLERU!!! TREBO BI SE PROZVATI : BEVIS AND BUTTHEAD-BATLER!!! VOLIO BIH DA DRAGI BOG DADNE DA SVI TAKOZVANI \"NENOSITELJI\" PROĐU TAKOZVANE \"NOSITELJE\", TJ NEKA NA SVJETSKO PRVENSTVO IDU REPREZENTACIJE: SLOVENIJE, BOSNE I HERCEGOVINE, UKRAJINE, IRSKE.
mamu ti j... nek si ti francuskoj irsku dao pa makar....i sto onda nisi ubacio u taj sistem i te
normalno da je namjesteno velikim reprezentacijama nismo mi maloumni, a ti anticu ko je tebe sta pito djubre seljacko ti znas hoce li bit Bosne il nece mrs u Srbiju stoko
Hehe ,joj dobar je..Zavuce pa veli sta ovo bi ...
ne bih da te razocaravam ali ti ces umrijet prije Bosne. to ti garantujem. pa i ako se raspadne ti to neces doziviti.
Jel ovaj Antic bivsi pripadnik belih orlova? jesi li to zvao milana tarota da ti kaze sta ce sa bosnom biti? hajd djecace idi opeti zube i umi se. sm,rdis.
ponavljam: od sutra akcija sadnje vrba u svim bosnjackim dvoristima!
jesi li cuo da ti je majka trudna i da ces dobti bracu, a ja sam mu tata je bem li ti mrtvu sestru !!!
www.bihselekcija.blogger.ba
E moj Anticu izgleda da su vam pilane i politicari sve sume posjekli i pokrali pa nemate vise gdje da se krijete. Ti sad kao zeznut, sjedis pred ekranom, udaras po tipkama, dzozle ti kao dno od tegle, visok metar i zilet a tezak ko olovo i pun sebe kazes da Bosne nece biti!! Ma pravi si junak!!
@Antic Hahahaha, pa ti ne znas formulisati pitanje?! Hahahah. Jel ste??? Bravo majstore, bas si me fino nasmijao :))))
Anticu....uhvati se ti svoje Romanije i ovaca, nije internet za tebe seljacino!! A Bosne je oduvijek bilo i bice je zauvijek...nije ti ovo 92.god....sad bi te lovili po Romaniji kao zeca, a mozda i stignes preko Drine...al\' u lijesu tada, zato bolje furaj odmah da te ne oplakuju tako mladog!!
Pa eto ispade kao da su Francuzi i Portugalci zasluzili da se kvalifikuju...jedino Rusi jesu, pa i Grci mozda...mogu oni samo ako im FIFA pomaze!!! Al nece ti Portugal dalje od baraza ako Bog da!!!
Jel ste culi Muslimani da Bosna nece u Afriku i ako pobedi Portugalll Bosne nece biti vise u 2010