Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je smijesan bio trener zrinjskog poslje utakmice "odosmo mi u svoj mostar" haha a uopste ne govori kao mostarac, cuj svoj mostar? vracaj se u selo odnosno skutoriju odakle si i dosao.
ante, krsni momce, kad vec istinu spominjes, ko je kome ukro stadion?
Ante Tono pa i FC Bayern ne igra u Münchenu, vec ima stadion van Münchena. Znaci li to da FC Bayern nije Münchenski klub?Mogu se samo nasmijati tvom priopcenju. Pa gdje idu Velezovi igraci nakon utakmice?
Pa ovaj Travnik ne moze ispasti iz lige BIH da si pita. Prije ce Real ili Barca ispasti nego oni ;-) Vec par godina na granici i uvijek se provuku........
http://bet365.blogger.ba/ do 100 eura besplatno na prvi de po zit !
Mostar u srcu Velež do groba ultrasi mogu da nam ga puše
PS Kakav premijer Nikšić, takva i Premijer liga.
"Travničani režirali nevjerovatan preokret" - koliko li je režiser halalio hiljada KM ? Kakva država, takva i Premier(ha,ha,ha...)liga
Komentarisi grmecku koridu, to ti je nivo! Da imas imalo pojma o fudbalu ne bi se provaljivo!
Pokazali smo da mozemo! Ako igras srcem, moze se svakog dobit. Bravo moji Travnicani! Dogodine po titulu aBd!
E moji hercegovci eto vam Zrinski i njihov Mostar PONOSAN SAM ŠTO NAVIJAM I VOLIM SAMO SVOG ŽELJU
Nece vam se Velez sklanjati.Eto vama komsija kod dzamije na Otoci pa nek vam oni objasne zasto su pustili Zrinjskom.Velez korektno do kraja.
@ visit grbavica Volio bih te upoznati, a garantujem zivotom da nemas vise od 18 .Bili ste jednostavno ove godine losi I to je to.
Ovo prvenstvo je konacno izbacilo u sam vrh Velez.Nadam se da ce iduce sezone biti jos bolje.Sve cestitke idtindkim navijacima Zelje I Sarajeva.Infantilnim I malicioznim navijacima( posebno Zelje) zelim da budu barem malo pametniji.
I kad bi kako moglo da osvojimo kup a da Meljo-Seljo ne ode u Europu....
zrinjski prvi, široki drugi. šok i nevjerica u trokutistanu :D
koliko je Travnik platio Borcu za preokret..hehe
kad se utakmica namjesta, onda ne iz 2:0 u 2:3 nego 0:0 pa neki penal 5 minuta do kraja.. A Borac vise voli svog komsiju iz Prijedora nego Travnik. Stoga, ta prica o kupovini nema smisla.
Budite i vi dio ovog spektakla! Godinama smo proučavali kladionicu i pokušavali izboriti profit na razne načine, sve dok nismo došli do postojeće strategije! I to upravo da pomognemo Vama, običnim ljudima! Sve lijepo piše na blogu, proučite i javite nam se. S nama se dugoročno isplati sudjelovati. Mi smo diverzijalci i na potpuno drugačiji način uspješniji od drugih! Dođite i uvjerite se! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno ...
Gdje si sada kikseru majku ti hebem!!! Velez zivi vjecno!!!
Je li Zelji opet dupla pripala?
dosta smo dominirali, neka i drugi osjete malo sta znaci podici pehar
hahahahahahahahahahaha ''Zelji dupla, Sarajevu c***", "Sarajevo ce osvojiti Bajramski turnir, Zelji opet dupla", "Opet pusete Zelji u ledja", da ne nabrajam vise vase izjave ove sezone, na kraju se pokazalo ko je nesto osvojio i ko kome puse u ledja. A za tu dominaciju znamo koji je uzrok bio, Amar+Savez+namjestene utakmice, nema toga nema titula, cak vam je i Europa upitna. Sto bi Torpedista rekao buhahahahahahahahaha
Hoće li neko napisati nešto o skandiranju krmetu sratku na stadionu u Prijedoru?!?!