Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ispadne meni je svejedno, za mene je Čelik legenda!!! Čelik je šampion!!!
Gledo sam utakmicu GOSK-Rudar Kakanj i tu je Rudar pokraden i bukvalno su bili pretuceni igraci Rudara za vrijeme utkmice dok je to mirno gledao sudija iz Tuzle. To je zalosno ali s tim nam valja zivit. Nepravda pa sta ces. Sad kao derbi prve lige Rudar Olimpik i Olimpik nece da dode jer mu ne odgovara sudija. Garant neki \"posten\" covjek neda se podmitit ili mu je Rudar ponudio vise. Bilo kako bilo bas bi me iznenadilo da se ne ugodi SARAJEVSKOM Olimpiku!
iskreno i onako ce ispati pa bar nek dostojanstveno odu a i ustedice pare i trud a i nemaju ekipu ni za druge lige,sad ispade da ih neko mrzi al nije samo njima ta stvar da se desava i Sarajevo je 1000 puta bilo pokradeno i sta????prijete nekom ba nesto,jos samo zELJO DA ISTUPI::))
vezir tuko ne seri,ti kao da ne znas citat,vidis da lijepo pise da se posle isteka 2 minute nadoknade igralo jos 6 minuta,velez cigani
svake godine klubovi ovako prijete... jedva cekam da jednom ne ostane samo na rijecima, nego da slijede i djela, savez ce onda biti na jako teskom ispitu, jos kad bi ih nko podrzao, savez se ne bi mogao spasiti... ali ista su govna u klubovima kao u savezu... da njih ne zanima dzep nego zasita klub za koji rade davno bi oni osnovali udruzenje premijerligasa itd....
Pimili gol u 96 minuti i zele da istupe iz lige, ccc to je samo kod nas. Trebao je onda i Bayern istupiti iz lige sampiona jer su u \'90 primili dva gola od Manchestera.
Pa istupite jadni nebilii. Samo pricate, kao dizete prasinu... Krenite vise sa mrtve tacke. Pocnite istupati, zakotrljajte kuglu.
Kad bi ovaj primjer slijedilo jos bar 3-4 (razočarana kluba), mozda bi i FIFA nešto napravila po pitanju korupcije u našem nogometu.