Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majstore, bratski savjet. Prifati se knjige ili nekog zanata. Nema hljeba od fudbala, imas 27 godina, za 5 godina mozes da zavrsis neku skolu, ili da naucis neki zanat. Treca opcija je da ces postat socijalni slucaj sa tim fudbalom, a sve su prilike da hoces. Ako na vrijeme ne ukljucis mozak..
@kota_806 da se prifati skole u 27-oj godini zivota?
@OjlerovPut U Americi se skole prihvate i u 37-oj. Danasnja ubrzana ekspanzija tehnologije i nauke, te tjera da se konstantno drzis knjige.Iu 60-oj. Pametan covjek, koji ima slifa, moze bez problema savladati osnove IT.-a i raditi neke solidno placene poslove.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kontam neka belgijska druga 😂
Pa mamlaze imao si prilika ni sam ne znaš koliko, niko nije digao ruke od tebe...ti si to sam uradio...
Alkoholičar i kockar. Ovaj je u stanju da upropasti i najbolju ekipu. Kakav promašaj uprave i kluba.
Moleraj il keramika. Fino, toplo i ne kisnes
SIGURNO TVRDIM!!! DA SE RADI O (DOBROM FUDBALERU) !!! JEDNOM SAM IMAO PRILIKU DA DA GA GLEDAM!!! ŠTETA ŠTO MNOGI NEZNALCI NISU ZNALI DA PROCIJENI NJEGOV TALENAT!! NIJE MI TREBALO PUNO DA OCIJENIM DA ZNA IGRATI FUDBAL!! ALI KOD NAS SVE (GARIBI I NEZNALCI VODE KLUBOVE... TALENTI PROPADAJU!!! OČITI PRIMJER SI TI!!!
halo lipicaner
Jaro fataj se fakulteta u Travniku ja kakve skole u Sirokom 27 ti je godina a jos ogras u nekom Vau Bau!
Trebo je za Bayern
Rakija gora je čakija
Ja kontam austrijska druga liga po imenu kluba
Ja konto on negdje u cvajtu otisao, pa ovakav naslov, a on u klub malo jaci od termina u Vistafonu zavrsio.
od tebe je i mati digla ruke majmune
Ovaj klix ubi paru. Koliko košta da se napise ovakav članak, pitam za jarana
Travančić žrtvovao pare za alkohol što bi inače popio i pošteno platio.
Cuj FK Visibaba gdje to ima hahaha
Evo jedne navijačke : Ko ne skače mrzi Vis Simm Bau hey hey hey ..ili Vis Simm Bau je šampion oooooo...Hejjj Vis Simm Bauu ranoo ljuta 😂 Jezik se zapetlja dok izgovoriš Vis Sim Bau
Talenat ima, mozga i obraza nema