Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Igor Kristic u pregledu Lige prvaka kaze neko padobranac zapao na krovu hahaha
''Komentatori'' za ***, a slika kao da smo u 1970-tim...
"Nemojte praviti prekršaj na Arktiku". hahahahaha ja prevoda vrsnih poznavaoca engleskog na klixu, svaka casta :PPP
fakat, konto sam im objasnit al nek guglaju malo... kraljevi fakat... :)
KAKO JE PO OKUPACIJI NAŠE ILIRIJE RIM KREIRAO "SRBE" "HRVATE" "BOSNU" i "BOŠNJAKE": Srbi (lat. servi, serbi - rob, slugan) Hrvati (lat. cretino, iskv. croatino - budalina, kreten) Bosna (lat. bos+nae - volčine, govedine). Tri od tri ne može biti koincidencija, zar ne? Dodate li tome i četvrtog dokazanog neprijatelja, vidjećete šta i oni misle o "svojim" Bošnjacima: tur. bosh+nyak - beskućnik, fukara; izv. tur. bos+nya - ničija zemlja (pravni status kolonije, lat. terra nullius). ** NAPOMENA: portal "KLIX" (nikakva "misterija" već obična igra riječi: C(hato)LICS ) koji moderira fanatična katolička mladež (pa u misiji "civiliziranja glupih Bosanaca" mnogi naprave desetine hiljada postova - istinski fanatizam!) cenzurira URL adrese portala Kraljevske Porodice. ISTINA JE SAMO JEDNA ! LONG LIVE THE KING ! www.kraljevskaporodica.ba
Živjeli aktivisti greenpeace-a !!
WAIKIKI
E čuj onečišćenje zraka na Sjevernom polu.. A kome to treba zrak na Sjevernom polu??
@rudeboy - moze se reci da je prirodno nadaren sa gluposcu! majka priroda nije ni u kojem slucaju bolji posao da odradi!!! :)
Naporno treniram da shvatim kako niste prepoznali ironiju u komentaru. ;)
E svašta........
AFERIM grinpise
Joj vam prevodioca, sramota!!! U ovom slučaju prevod glagola "Foul" je "ZAGADITI", ne upotrebljava se kao imenica. Nikola Nikić je za vas lektor.
...ma, neće oni puno...samo malo...
Vijest-nigdje veze...
Interesantna vijest za pocetak dana :D Bit ce mi bolji dan :D
joj bi ja volio ove i greenpeace-a namarisat
ko mi god stavi negativnu ocjenu nek se prvo informiše oko ovog greenpeace i ostalih organizacija koje se bore za cistu planetu tj. koje se zalazu protiv "globalnog zatopljenja". Pogledajte ovaj dokumentarac i sve ce vam biti jasno The Great Global Warming Swindle.
slazem se, nema ovo veze sa arktikom.stvar je u ekonomiji i konkurenciji. pa vidi koliki je logo gazproma na transparentu. nije poenta spasiti arktik nego srokati gazprom u ocima ljudi, ali ovako je to finu upakovano.
Kako se to kod nas lijepo rijesi.podijelis predsjednicima strajkaca po pet stoja i mirna bosna.
Genijalno!!