Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakom se desi da katkad pukne. Spaha je ljudina i igračina. Žao mi je vidjet kako velika većina ovdje loše piše o njemu. A za vrijeme najboljih partija za reprezentaciju i općenito, legendo naša...care itd. Prilivode, da ga ebem.
Spaha legenda!!!
Pa vi mancipovani stavite nekog akademskog gradjanina u odbranu i nek lijepo zamoli da nam ne trpaju po 5kom.Ne serite svaki tim ima ovakvih.eto npr Atletico M igra im se zasniva na upravo ovakvom ponasanju....dani alves,diego kosta,bane jovanovic,suarez,ibrahimovic,ribery,pepe a svi su zvijezde samo bosnji lafo vulgarni
e moj emire uzjase i tebe sejtan i nepusta te dok se ne zadovolji...
prica sad to jer su ga tamo razapeli Njemacki mediji zbog njegovog ponasanja kakvo nije vidjeno u bundesligi dugo godina...jos kapiten ili sta je on u Leverkuzenu
Spaha majstore. Nemoj više desnom...a vala i zaštitara šupe...
kad vidim onog bicakica, sunjica, cocalica.tek onda covjek skonta koliko je ovaj covjek bolji igrac od njih. onabarem zraci nekim profesionalizmom ili bolje receno kvalitetom a kad over u igri vidis tacno vidis neku kilavost , isto ovi nasi premijerligaski stoperi
glupani, koji k branite ovog nasilnika i umisljenka? 4 kluba 4 puta istjeran. Nije valjda svaki put branio svog brata? Majmuni jedni, koliko ste naivni i zasluzujete sta vam se desava u Bosni. Naravno, desava se i meni kad imam sugradjane ciji je IQ na nivou sobne temperature.
Ne zasluzujemo te Emire. Hvala ti kapitenu.
A Rolfes(kapiten Bayera) danas poslije pobjede izjavljuje kako pobjedu posvjecuju povrijedjenom redaru :D Spaha,zarib'o si brate,kad cak ni kolege ne stoje iza tebe.
Du bist einer von uns und bleibst es auch!!! Ti si uvijek jedan od nas i bidces uvijek.
glupim bosnjama ne valja,a svabama valja
provjeri malo komentare na,recimo bildu,koji o tome opsezno pise pa vidi koliko valja "svabama"..naravno ako znas njemacki.
znam njemacki, ali nisu relevantni online heroji i online navijaci koji kukaju i napadaju iza anonimnog nicka. Relevantni su navijaci koji na tribinama pokazu podrsku,a ne neki klinac koji sere po internetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
VOLIM TE BOSNO!
čovjek je heroj da bogdom mi imamo takve igrače da se tuku zbog navijača,mi smo kao civilizovani a *** bi se za 2 marke
Spaha je poštovan i u Njemačkoj. Ne mogu se navijači prevariti, znaju ko je kakav igrač i čovjek. Šta glume zaštitari da su policija , iiiiii dobili šta su tražili. Šta je trebao da se povuče k'o .............
sad samo neka kaže da ga je ovaj vrijeđao zato što je balija ...