Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix prodaje zukanovića ima...ako nema i više😂😂😂....de ohanite, kad se ostvari trasfer onda se javite, do tad-tišu!
Ima li napornijeg i dosadnijeg sajta od ovog Klixa, a da je u isto vrijeme i toliko posjecen!!??
jeste ga vise prodali jebo vas on 😀🎆
ovi transferi u Inter postali ko price on "New Horizon"-u... samo suplja prica...
Hiljaditi clanak o Zukanovicu u Interu!! Kad uzme dres na press konferenciji i bude se slikao sa istim uz trenera pored sebe, tada objaviti...price rekla kazala otrase usi
http://www.prevoznik.ba/index.php Prevoznik.ba je prva bosanskohercegovačka društvena mreža namijenjena putnicima. Vozači, prijavom na portal koristite maksimalno kapacitet svog vozila, ne putujete sami i naplatom od primljenih putnika znatno smanjite trošak i svog putovanja.
@Navijac_BiH Momak trebao preći iz ekipe sa 14. mjesta u ekipu sa 8. mjesta tabele. U čemu je problem? Svaka čast Interu, Meazzi, Ronaldu, Mourinhu, tifozima, ultrasima...ali Inter NIJE VRH ITALIJE. Zuka je zaslužio da ostvari ovakav transfer.
Interu je problem milion eura a do sada su potrošili već 50 miliona za ovaj rok. Koga vi lažete?
zar ima iko da je stvarno vjerovao u to? nista protiv Zukanovica, drag mi je a i dobar je igrac samo nije ni za klupe Intera. to je cinjenica.
@hajno Realan?
Pa neki dan ste javili da je potpisao...
Tako svaki nas reprezentstivac, svi se primaju a on i dalje na istom mjestu ili dobije sporazumni raskid ugovora....