Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ste se nalozili odmah ?? komentar je sala naravno ,i komentar sam dao jer mi idu na zivac neke izjave golmana koji krive loptu. pa sa ovom loptom se igra vec neko vrijeme i u ligama, trebali su se prilagoditi do sada. sto se ne zale oni koji ne prime gola na utakmici ??? vidljivo je da lopta odskace malo vise, ali svima je tako. nije samo casillasu ili nekom drugom tesko. sa kakvom mi igramo loptom fudbala, ja bih sve dao da imam uslove kao igraci iz velikih klubova.
dobri ovi engleski golmani, kako se zvao onaj papak što mu je ronaldinjo dao go sa 50 metara
Dobar onaj tekst o Ćorsoviću. Konačno malo patriotizma na sa-xu
daj ne seri.te Cuj lopta kriva. Izgleda da jedino Nigerijskom golmanu odgovara ovakva lopta :))))
nije fulao si, hopala i ja nismo isti lik ni izbliza, al\' eto
Jel to niko nece da te pohvali pa se sam sebe hvalis?!
imas talenta, da nisi sudski vjestak, @ostali bas je sladak hopalin komentar, sta ste odmah ljubomorni
Gigi je jedan ! hahah a hahahha \"hopala\" retard\' izgleda B)
@hopala mozes li nam samo napisati sta sada treba da radimo poslije tvog komentara....da se nasmijemo???
kako si ti samo glup lik malo je reci
jedna roda koja inače putuje na relaciji srbija-jug-srbija , krenuo je natrag u srbiju ,jer na jugu sada nastupa zima. pri polasku posrao se . igrom slučaja govno je palo pred sami gol Engleza. E sad, lopta koju je Dempsey uputio udarila je o govno .Green je vidio da je lopta sva umeljana ,i nije htio da hvata govno,vec je isto pustio u gol.tako je sudija na kraju ostao prljavih ruku,kada je loptu stavljao na centar. et
lopta lopta je kriva ... ne skroz ali nekim dijelom...vec ranije su je golmani kritikovali
A koji je gospodin ovaj Buffon to je nevjerovatno... Grande Gigi!