Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne slažem se s tom tezom da nisu priznati u nogometnom svijetu od strame medija (ili koga već) zbog porijekla ili boje kože. To je totalna glupost, a Samirovo mišljenje o sebi da je jedan od najboljih veznjaka zvuči tragikomično. Navedeni igrači itekako su cijenjeni, naročito Didier Drogba, a što se tiče za Tourea svaka mu čast na odličnoj sezoni. Zadnju put kad sam gledao učinak igrača po klubovima, bio je drugi strijelac u svom klubu. Odlična statistika za veznjaka. I da, za razliku od Nasrija je svakako jedan od najboljih igrača na toj poziciji !
Definitvno je upravu,upotpunosti se slazem sa njegovom izjavom!
Evo sad će biti u vijestima. Neka samo dobro igra, pa će se o njemu i pisati. U Africi vjerojatno ništa dobro ne pišu o europskim i južnoameričkim igračima.
Sve sto je rekao jeste tako, lik je najbolji vezni u Engleskoj a medju par najboljih u svijetu realno, a skoro niko ga ne spominje u tom kontekstu...
Cekamo kyksera da kaze sta je rekao Yaya za Manduzkica :D