Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce nam odbrana kad imaju mene Predivnog. Ja mogu igrati sve osim skakati jer sam visok metar i zelja da porastem. Nadam se da su dobro pokosili travu da kamera snimi moje predivno lice. Nadam se da cu veceras zabiti barem jedan kao Djeko. Djeko je moj idol. Iskreno vas, Lukica M. alias Predivni plavokosi djecak, also known in London as Beautiful Blonde Boy
@CRO Šta je, nije ti to valjda nestalo lijekova? Šta je nas briga koja je tvoja domovina i šta ti mrziš\' Ti si toliko beznačajan lik!!!!
HRVATSKA JE MOJA DOMOVINA..MRZIM TE BOSNO
U Prijedoru 0:1, Obuća! Nama ne treba tata u Komitetu za NEnormalizaciju!