Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda dovode Lamelu (akuzativ od Lamela je Lamelu), a ne Lamela (čovjek se preziva Lamela, a ne Lamel). Roma je nekad davno dovela Candelu (ex francuskog reprezentativca, a ne Candela), a on se također prezivao Candela, a ne Candel. Zašto ne angažujete studente kojima je džeparac potreban, pa da vam pregledaju tekstove prije nego što ih objavite? Bilo bi tu posla svaki dan, a studenti vam (vjeravatno) ne bi tražili puno i vaši tekstovi bi bili bolji. Ovo je fakat bilo dobronamjerno. ;)
Stigla uplata iz Madrida :)
I opet ce zavrsiti iza Arsenala, novac ne kupuje igru nego pojedince koji, ako ih se prilagodi načinu na koji klub igra, mogu donijeti uspjeh. Tottenham jednostavno nije sposoban klub da takve stvari pretvori u realnost. Arsenal je prepoznatiljv po načinu igre, a Tottenham ne.
To sve neki igrači
Svi kupljeni od Bale-ovih para. Ne vrijedi on ni blizu 100 miliona. Ove danasnje gazde i predsjednici pretjeruju sa transferima. Pa za 100 miliona se moze dovesti dobrih 10 igraca. Trebaju oni dati Portu te pare oni ce on tih 100 miliona za 4 godine napraviti milijardu :). Ljudi kupe jeftine, talentovane igrace i zaradjuju ogromnu lovu na njima.
Kakve skaute imaju, to je cudo...
i svi ovi ce kostati kao Bale!
od svih transfera samo Eriksen valja
Kolege KLADIONICARI , mi smo nesto sasvim novo u svijetu kladionice , nudimo vam BESPLATNE DOJAVE i TIPOVE na kojima cete sigurno uzeti novac kadionicama , dovoljno je da nas posjetite i preporucite prijateljima i svi zajedno da uzmemo novce kladionicama. S nama mozete do sigurnog dobitka , na vama je da li cete potrositi koji minut na nasoj stranici da saznate koju utakmicu da igrate. Posjetite nas na : BET-INFO.TK
betinfo neseri
Kako smo lamelu elegantno uvalili hihihihi....
Kralju marquinos za 35, lamela 35, osvaldo 20. 90 miliona inkasirali, pa nije se trgovalo bolje ne pamtim. A nismo pola potrošili od toga. Ma bolje nemere. A eto i bosancima je Pjana ostao. Doveli srbina Ljajića, hrvata Jedvaja. Sa ovih prostora za svega po malo. FORZA R O M A !!!!