Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da su Japanci pored Francuske ponajveci favoriti sad na prvenstvu Evrope.
Au, kako Vahini Japanci trpaju Bugare.
Nem bit dos
jos kad bi ovaj odron od drzave napravio kakvu arenu od 70 hiljada "ko i u svim normalnim drzavama" bilo bi dobro. ali oni igraju na kartu da smo nenormalni da neznamo nista da bi mogli musti MMF do zadnjega.
Sta ce ti arena od 70.000?
Arena od 70 hiljada? Nismo Koševo napunili od 2003 (utakmica sa Danskom).
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
HAJMO ZMAJEVI DO POBJEDE! DA SE MALO ISKUPITE SVIMA NAMA ZA EURO, JOS JEDNOM SVAKA CAST BAS VAS JE PREDOBRO BILO GLEDATI I POKAZALI STE NAM SVIMA DA SE NIKAD NE TREBA PREDATI.
Mesa je kralj izmjena, samo treba unaprijed razmisljati. Irska moglo se, spanija moglo se a evo sa danskom smo uspjeli. Samo strategiju treba od prve minute a ne kad gubis 0:2. Svaka cast pokazali smo da mozemo i sa dobrim ekipama da se nadmecemo
Je moze neko da objasni ovaj kup? Kako finale
ne moze! jer niko nije skontao.......
vi sto lupate minuse izvolite objasniti jebbo vas otac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ZMAJEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IDEMO PO POKAL KIRIN KUPA