Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak definitivno nije za reprezentaciju jer je prespor. U odbrani cesto izgleda izgubljeno i prema tome 30% je na pogresnom mjestu. Fudbaler je jebiga ali sigurno nije za reprezentaciju u normalnom svjetu ali kod mora jer namamo koga drugog. :(
Sunjic je naj bolji odbrameni igrac kojeg smo do sada imali. Dobar je u skokovima i mislim da mu niko na toj poziciji ne moze parirati. Istina, nije dovoljno brz ali za odbranu se ubio. Neka, nema veze Sunjicu, snacicemo se bez tebe ali jedva cekamo da nam se vratis. Ti si jedan od rijetkih koji ostavlja Srce na terenu za ovu Drzavu BiH
nikad mi necemo biti kompletni ,salihovic je svjetska igracina al igra svaku 14-stu utakmicu za repku,povredjuje se ko da je od papira
Evo Zukanovicu vrata su ti otvorena ,,BUJRUM,,
gdje je dobar ja ne znam sta vi gledate....lik je totalna nula. protiv izraela samo kiksao. imao par dobrih akcija protiv Velsa i to je sve. jeste visok i jak ali je totalno smotan.
jeste bravo, kako znas? covjek je los. kad je los onda je los. at i svoje komplekse lijeci negdje drugo.
Bicakcic, Spahic, Kolasinac (igrao dosta utakmica kao stoper), Zukanovic (moze takodje kao lijevi stoper).......al sve Bosnjaci...sta cu sad?
Možemo pričati šta hoćemo, momak je veoma dobar. Crveni ko crveni, desi se svakome. Ali od SP-a ovaj momak pokazuje odlične partije.
niko njemu nije nista prigovorio , a po meni ono nije bio start za crvenog ...
Ma tu nema govora, čist crveni, jer je zadnji igrač. Ne znam koliko da je mali faul, ako ga je dosudio, crveni je morao dobiti.
Sunjic stub odbrane !
pa dobro jbg, ima hadzic univerzalac :)