Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bili bi najbolji, ali i sad je BiH mnogo bolja rerezentacija od Srbije.
Ne slazem se, mozda jeste malo bolja, mozda i nije, ali da je "mnogo" bolja za to sam siguran da nije istina. Al si video ti ko igra za Srbiju? Naravno, sad ces da pomenes kako nismo prosli dalje, ali dobro, trebalo im je vremena da se uigraju, i postaju polako ali sigurno veoma jaka repka...
bosna bolja od srbije :)))).....evo sad cete u kvalifikacijama imati belgiju pa cemo vidjeti koliko ste dobri :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
pa nekada smo mi i imali zajednicku reprezentaciju, pa sta?
Ovo je Bosna i Hercegovina, zemlja Bošnjaka islamske, pravoslavne i katolicke vjeroispovijesti. Zdra'oo. Svi ste vi BOŠNJACI razlicitih vjera.
Supacko-uvlakaski intervju :P
.......nakon svih ovih pročitanih komentara recite mi imali još netko zainteresiran za ovu potencijalnu regionalnu ligu...........na šta bi ličio zagreb kada bi u goste dolazili partizan i zvezda ne mogu ni zamisliti.............
***te ovo da dođe neki stranac da pročita ovaj intervju tačno bi mu se zapušilo iz glave kakvih sve čovjek gluposti napriča samo mu je još nedostajala rečenica da smo svi mi srbi
wau koje licemjerje, nece da igraju sa R. Kosovo reprezentacijom koja je medjunarodno priznata drzava a hoce sa bh entitetom po mogucnosti da ima i selekcija SAO Krajine ograli bi i sa njima ali ne bi sa Kosovom, i onda ko fol nema fudbal nista sa politikom?!Karadzicu demagogu!
pa bio bi fudbal preteča politike da vi srbi niste toliko iskompleksirani dozvolili Kosovu da igra prijateljske ali nemogu samo igrati protiv Hrvatske ,BiH,Crne Gore to je zato što vi to još smatrate svojim srpskim zemljama nema potrebe da se lažemo Karadžiću vjeruj mi naša mržnja prema takvim stavovima je u čisto odbrambene svrhe pošto znamo tko ste i šta ste
Idi u pm Karadzicu!!!
malo cu vam baciti prasinu u oci, a u septembru cemo odrzati tekmu sa repkom RS-a... evo skinuo sam gace, pa navalite.. svakako ste zeljni... hahahah koji smo mi levati....
Karadzicu niko nije budala kod Bosnjaka. Ta su vremena mazanja ociju i manipulisanja prosla. Dobro mi znamo sta su tvoji radili i sta bi opet da se stvori prilika radili dijeci vasih "prijatelja" kod Bosnjaka. Dakle dirljive price sa Jahorine pricaj nekom ko nema mozga.
Begovic Srna Subotic Vidic Ivanovic Matic Modric Pjanic Rakitic Mandzukic Dzeko
handanović umjesto begovića šaćiri umjesto pjanića ibrahimović umjesto džeke
Valjda Ibrahimovic umjesto Mandzukica. Takodjer Pjanic > Shaqiri. I jos par izmjena: Handanovic Kolarov, Subotic, Lovren, Ivanovic Matic Modric Pjanic Rakitic Ibra Dzeko A klupa bi bila boli glava.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
za doručak malo gebelsove ratnohuškačke propagande ,vi ste totalno opterećeni Srbima , da ga mrzim ,a da mu se divim ??? ova medijka propaganda je pravi slučaj za razmatranje , danas je 16. 4. 2014 , rat se završio prije 20 godina , Republika Srpska je odavno nezavinsa , ponavljanjem mantri vi samo možete zaluditi svoj narod
zamislite da Njemacka i Poljska imaju zajednicku reprezentaciju,ili pak Francuska-Belgija-Holandija,kakva bi tek to bila sila u fudbalu,ili recimo Portugal-Spanija,pa mozda i Brazil-Argentina pod jednom zastavom,ni Turska-Grcka ne bi bila za podcjeniti...dajte ljudi,prodjite se vise te price,imamo iskljucivo svoju avliju,svoju DRZAVU,i u nju trebamo gledati kako bi napokon krenuli naprijed.
Mogli smo je imati da je vi niste unistili, vi smrdi odnosno tvoj rodjak Radovan
@Hercegovac92, prvo se malo informiraj. Raspad Jugoslavije je uzrokovan ekonomskom krizom, zelje Srbije da dominira nad ostalim narodima i na kraju jacanjem velikosrpskog pokreta pod parolom "Srbi na okup". Na celo toga pokreta stao je 1987. Slobodan Milosevic. Tako da sve svoje zasto ima i ono zato.
@Hercegovac92, ja mislim da si ti propustio puno sati iz povijesti. Pogotovo ako mislis da je Bosna nastala Jugoslavijom ili da su je srbi stvorili. Iskreno, ne znam da li bi se smijala tvom komentaru ili plakala. A o toj ekonomskoj krizi mozes na internetu podosta procitati, ne trebas ni ici u biblioteku. Sadasnja kriza u BiH je prvenstveno rezultat rata, privatizacije itd... tako da usporedjivanje tih kriza je malo smijesno. Procitaj nesto, pusti se povrsnih ideologija za koje i ptice na grani znaju da nemaju veze sa zdravim razumom.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Je li nekad bio neki članak na Klixu gdje smo svi bili složni ??? Mi bošnjaci, mi srbi, mi hrvati, mi ovi mi oni.... Pa dokle više?!