Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oplakah ;-)
Zrinjski - monarhisticki klub Sloboda - antifasisticki klub Petokraka na Sahovnicu. Dobro su se tukli ove godine. Iduca ce biti jos zanimljivija. https://www.youtube.com/watch?v=8zFUDgeHJRg
@Marx Da, oslanjaju se na tradiciju Nikole Zrinjskog, a navijaci se zovu "Plemici" - klasa koja postoji samo u monarhijama.
Zli jezici sa istočnog djela Mostara bi rekli da je ustaški. Kako ih nije stid ?
A vi koji mislite da ste prvaci "šugave države", selite se. DA, tako je jednostavno. Čestitke Zrinjskom i njihovim normalnim navijačima. Sloboda polako staje na noge, tako da, čut ćemo se još :)
Pa šta ? Ljudi rekli istinu. Država nam je nažalost nesređena tj. šugava. samo Sestrići Dajdžići Amidžići bježe još uvijek od istine.
@BorisJeljcin2 Ako su mislili na to, on okej. Ali oni su mislili zato što se ne osjećaju dijelom iste.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pozdrav tebi i svim dobrim ljudima!