Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne seri, pa i Ameri doveli 5 reprezentaciju
-Za koga navijas kod nas? Pa za C.Zvezdu. -Mislim na premijer ligu? Pa za Mancester junajted 😂
Slazem se sa Tomicem u podpunosti, mi znamo samo po svom da pljujemo i da kudimo. Od silne ljubomore nevidimo da to nije nimalo lose kako na prvi mah izgleda.
u podpunosti.
U podpunosti se ne slazem s tobom. Dok god ispadamo u pretkvalifikacijama za LP i EL, treba kuditi i pljuvati, a najbolje ne dolaziti na utakmice. To je uvijek najbolji lijek. Kad su u Belgiji prestali dolaziti na utakmice domace lige i reprezentacije, za 5 godina su ovi u vrhu preokrenuli sistem rada, tj. poceli su raditi nesto. Sada se vide rezultati toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To bi u ragbiju bio veliki uspjeh..ovako!!