Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TI SI PROVOKATOR . OGNJEN TODOROVIC JE DOBRO DOSAO U SARAJEVO .
U Sarajevo su svi dobrodosli ko zele igrati srcem i dushom za grb, dres natopiti znojem...
...........a kako će tek Seljo napuniti vitrine trofejima kad ga pojačaju Vukasović, Čuić, Skakić, Valjić i ostali velikani koje su otkrila i razigrala dva Osima.
navijaci Parisa SG imaju lijepi transparent. MERCI
Lijepo kaki ovaj Todorović. A kad pognute glave napuste Bilino polje, Banja Luku, Pecaru, Bijeli Brijeg i Grbavicu, onda će drugu priču pričati.
ZVANA FK SARAJEVO . NORMALNO JE DA SE NAVIJACI SARAJEVA INTERESUJU I PRATE SVOJ VOLJENI KLUB ALI KADA TO CINE ONI KOJI GA MRZE ONDA MORA DA JE TO NOCNA MORA .
hahahha virstle hahhahahahahhahahahahahhahahaha 5.mjesto maximalno
Posjetite moj novi blog (link dole) http://agronp.wordpress.com/
Pa ovi jufkari su stvarno nepopravljivi. Oni i dalje misle i ostalim "tupe" da su oni najveci klub u Bosni. Nevjerovatno. Sto bi Branko rek'o :" E'o grohotom se smijem"
ooooo strashni ultrasu kad ovako komentarises napisi mi koju su to pripremnu utakmicu horde odradile i jesi li i ti bio?
e nek si sam sebi spuco LAJK
samo mi nije jasno kad ovi kompleksasi od manijaka toliko mrze Fk Sarajevo zasto uvijek ima njihovih komentara na svakom clanku vezanom o Sarajevu i nasim igracima????????? Halo ba dokazalo se ko zna igrat.. izgubile ste od Splita 4:1 aa mi pobijedili Madjare sa 6:1..Nije vam mogao osim nista da ucini da bi pobijedili futavci .. aaaa da ne spominjem da ste ''vatreni navijaci '' ali samo na net-u (jednostabno receno net navijaci) kad treba doci ne tekmu podzat svoj tim na gostovanju ili kod kuce nigdje vas ...
Slavija napravi dobrog igraca i onda ga kupi Sarajevo,pa kako da bilo sta osvojimo kad samo prodaju igrace.Vucina Scepanovic,Belosevic,Muminovic sada Todorovic,ko ce biti sljedeci...
Fakat da nema ovog torpeda i ovih kraljevskih izjava, ne bih se imao cemu smijati.... Pa vi ne mozete vise ni casu vodom napuniti a kamoli vitrine trofejima....
Napunicu ti ja mamu, al' ne trofejima...
prije ćete nove vitrine namjestit nego trofeje...oko budimo realni
ovaj momak ima veliki talenat i ambicije i ako iko moze pomoci FK SARAJEVU to je TODOROVIC bar mi ne djeluje ko ove ostale mlakonje sto su dosli nemaju 20 kila sa krevetom naprijed TODOROVICU ! ! !