Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa samo se zale onis sto su izgubili ili razocarali. Vidi Argentinu i Njemacu kako igraju sa tom istom loptom.Haj Kapelo od.je.baus!!
lopta je ubacena od strane mosada koji je ubio dizajnera lopte i zamenio ga sa svojim covekom koji je dizajniraoo loptu za zapadnjacke noge da bi odskakala od srpskih nogu...jos jedna zavera protiv srba...zivela srbijaaa drazin brat od tetke
000
Pa Hase je s carapom igro konju pa je bio najbolji,ja navijam za Englesku uvijek ali ovaj pojma nema ,nezna da postavi igru pa se vadi na to .Hrdzavom k..rc.u i dlake smetaju
Da je pitarčićima ovakvu na mravinjaku zvanom hadison ,ispod cenera nikad ne bi primali sa svojim sdha kadrom halaimom na golu.
Pa imali su vremena da je svi testiraju i daju misljenje.
prelagana je...svrlja po zraku na sve strane.
Nije mi jasno. Ovi sto se zale na loptu neka pitaju golmana Nigerije kako se brani!
Dabogda ispao u prvom krugu
sslazem se u potpunosti
dobro, eto ispade da je lopta takva da ce pobijediti sretniji a ne bolji... prema tome veoma lako se moze desiti da \"ganci\" ili svajcarci osvoje sp2010 i to sve samo zbog toga sto su imali srece sa loptom, dok reprezentacije poput brazila, engleske i spanije izgube zbog toga sto \"\\sve znaju\" sa loptom samo nemaju srece ;)
...razumljivo ko gubi(čose igra) trazi i izgovor, ja jos nisam cuo da se njemci ili holadjani zale...a tek Forlan da se pozali na loptu..
ne pozdrzavam engleze, ali je stvarno velika glupost fife ova lopta. zale se i igraci i golmani, a oni kazu i adidas koji je pravi da je njima dobra. pa ko igra fifa i adidas ili igraci? poceli dodavat krilca na loptu i ostala sranja. i ovaj eksperiment sa afrikom je pravo pametan. volio bi da snjeg bude metar i da fifa ima kakve gubitke jer oni samo o parama i razmisljaju. a sto je turnir ko damu nikom nista.
E moj Fabio veliki si trener ali nemoj se vaditi na loptu,Englezi već decenijama imaju t.z. prokletstvo sa svojim golmanima, u četvrtfinalu 2002 nije se igralo sa loptom Jabulani pa je Seeman primio pacerski gol od Ronaldinja i Englezi su rekli bye bye World Cup......p.s. samo da nebude penala eto ti frke za Rooney-a i drugove...............