Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li amaterska ogromna plata koju si uzimao a trckarao po terenu?
Cinjenica je da je sarajevski fudbal na jako niskim granama i da je puno filozofa fudbalski a malo kvalitetnih obrazovanih trenera...sve se svelo na brzo uzinanje para...centar za edukaciju pri nogometnom savezu je obicna fabrika za uzimanje para.
Pa raja na terminu bi bolja bila od tinki vinkija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je momak zbog kojeg izvanredni Ervin Zukanovic nije igrao u Brazilu 2014. Ervin koji je bio stub nase odbrane za Emirom Spahicem. Gdje ti je sad amidza Safet?
Na stranu sramotna njegova igra i naše emocije prema FK Sarajevu ali da se zapitamo koliko ima istine u ovome. Igrači ko na traci dolaze, pojačanja, Mirvic ne štedi pare i opet ništa. Šta je problem? Šta je kočnica? Imal istine u njegovim riječima?
Tinki Vinki zahvali amidži inače ni bi mogao igrati ni u Prači.
Odnos navijaca Sarajeva prema trenerima nije korektan od Husrefa pa nadalje.Koje uvrede,psovke,ponizavanja,pritisak to nije navijacka etika,7 trenera u 30 mjeseci.Zao mi je ovo reci ali Sarajevo sve vise podsjeca na PLASTIČNI KLUB.
Tino vrati se
Što se tiče doktora vjerovatno je istina. Karabeg je plastični hirurg i priučeni doktor u sferi sportske medicine i ne bi smio prilaziti ni blizu sportiste a kamoli davati savjete kod povreda.
Kad njega The Amiđa povede u Brazil.. Allahumesali… a ostavi neke standardne. Sad igra u nežerazrednom Rudešu
User1666…..83 Taj “nizerazredni “ Rudes bi se borio za Europu u Premier ligi BiH. Organiziraniji je i profesionalniji klub od 80% Premierligasa. Prije nego napises neku glupost prvo malo mucni glavom
Citajuci ova klix-ic izgleda da samo Sarajevo ne valja i samo u Sarajevi nista ne stima... Postali ste smjesni
U pravu je kurcimoo se da sve znamo da smo najbolji tipicni Bosnjo i Balkanski mentalitet. I treba da nam ide omladina da se edukuje emancipuje kad vec kod nas ne mogu. Ode papk do Makarske misli da je vidio svijet. Sramota je na kakvom nam je nivou sve ne cudi me i da je FK Sarajevo na istom nivou sto se vidi i po rezultatima.
Neka kaze smetljar koliko je uzeo para na Kosevu i da li mu je odgovaralo da ne igra a svaki mjesec uzima cifru kao da je najbolji igrac lige
I sa pola snage i pod povredom je igrao dovoljno. I sve je upravu za klub.
ti si hadalj - i to ni Sarajevo ni Bajern ne mogu promijeniti - sto si ti umisilio da si Mateus je drugi par cipela....
I sve ostalo u BiH je amaterski i sve ja nazor i jedva a sve zahvaljuljùči 30 godina nacionalističih stranaka.
eki sad Sarajevo krivo...joj ovoga...
prozvao je fiziotararapeute i ovoga što je u reprezentaciji kao da ne postoji drugi,ima staza kao Halid Genjac,na njegovu ovo adresu ide ,carsija prica da nije Tin htjeo dati pare da se lijeci