Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje su sad te reprezentacije sto kradu nase talente, zakazali su kad ih najvise trebamo :S
Pape je naš Štimac i Mihajlovic, nije nas pape odveo u brazil odvela nas je lahka grupa i kvalitetni pojedinci tipa dzeke pjane ibisevica i begovica. Ne zeli namjerno debil da poziva ove kvalitete koji se javljaju, Pa to je jedini nacin da bosna bude jaka u svemu ne samo u fudbalu da uspjehom mjenja mozgove svi ce se vratiti matici Bosni kad Bosna uspjesna postane, mi trebamo barbareza staviti za selektora ili nekog takog pape ce nas zajebat debelo :)))
Husika, kara ti Pape mamu, pa kad se ona osafunja, onda predje na sestru, i sve tako ukrug dok im ne devastira genitalije.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zašto familiju dovlačiš u repku Pape, zašto??? Biće nam repka ko BH Telecom.
LJUDI KAKVI DILAVERI DUMICI MAHMUTOVICI COCALICI TO SU TRECE RAZREDNI IGRACI NAMA TREBAJU HALILOVIC DINAMO ARSLANAGIC STANDARD GUDELJ AZ HRGOTA GLADBAH SALATIS GRASHOPERS TO SU PRAVA POJACANJA
Ovo se priprema vec odavno. Seadov sin ce sa amidzom u Brazil a i ostali igraci kojima je papetov brat menadzer. Lova je na orvom mijestu a ne interes reprezentacije. Hoce li Safet biti posten ili ne , vidjece se uskoro. Vjerovatno ima , osim svoje glave , i glave kojekakvih savjetnika, po principu nasih politicara!! Ko ce nadvladati !? Nadajmo se da ce amidzici i tecici ostati gdje im je mjesto. Osime reaguj!!!
Pored Dine Arslanagica (Standard Liege), Daria Dumica (Brondby), Emira Dilavera (Austria Wien), Muhameda Besica (Ferencvaros), Sanjina Prcica (Sochaux), Branimira Hrgote (Borussia M.), Aidina Mahmutovica (Teplice) te izgubljenih zbog Susica Harisa Seferovica (Real Sociedad) i Alen Halilovic (Dinamo) - BRATIC DOBIJA POZIV. Agencija cuda cini.
Cocalic
E moj Sušiču pao si i ti k***u za uši, pa koji džavo zoveš tog rođaka,nema frajer blage, isti si ovi naši političari ! :/
DAJ NAM NEMANJU GUDELJA DINU ARSLANAGICA PUSTI ZAHIROVICA VRSALJEVICA RAHIMICA
S R A M O T A
Nema vise sexa ni u reprezentaciji, jer polako ali sigurno i u reprezentaciji ce biti rodbina i fam.
da je u pola dobar igrac kao sto mu je otac i stric onda bujrum. kako su braca susici 80-tih mreze cijepali za ne povjerovati. dzeko je za njih mala maca :D
Tankovic sa 18 godina igra u PL (Fullham) a za njega Pape nije ni cuo.
Jos uvijek nije kasno izbaciti SusicE i pozvati Vahida da vodi repku. I onako Vahid ima problema za alzirskim nogometnim savezom i vrlo rado bi presao u BiH. Hajmo SUSICE lupiti nogom u guzicu i angazirati Vahu.
Ako ima i malo postenja u tom NSBIH, provesti istragu i ko je to poslao zahtjev da Susicevog brata sin ima dovoljne kvalitete da igra za repku? Ovo je stvarno ispod svake razine, Susicu, KLOCU ZAVIDOVICKI! Glup Safete jesi, pa si i toliko glup i bezobrazan da ces i ovog kloca pozvati. SAMO JEDAN SUSIC MOZE U BRAZIL!
Doduse bilo bi najbolje kad nijedan Susic ne bi isao u Brazil.
Da Bog da ne zaigrao, kako on tako i klupski kolega mu.
Nemoj ba na Svršajevića
A sta ce nam? Hadzic jos gore ali i on nam nista netreba.
Ovo je sramota ,da covjek poziva svog bratica koji igra u HNL i kojem su najvece utakmice protiv Dinama ,a drugi momci koji igraju u Francuskim,Belgijskim,Madjarskim i dr ligama.. ne dobijaju poziv ! Nemoj da vas ovaj plasman zaslijepi i ja mu prvi cestitam na tome ,al brate moramo misliti na buducnost ove repke i momke koji trebaju da budu nasa buducnost!!
Hoćemo Cocalića i Arslanagića.