Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
objektivno nema sta .. popisham se ja na tvoje glasove,,
Ronaldo prosle sezone: Timski: Drugo mjesto u Primeri, Ispadanje od Borusije u LP, Poraz od Atletica u finalu kupa Individualno: Drugo mjesto na listi strijelaca u Primeri i to sa 12 golova manje od Messija Prvo mjesto u LP sa 12 golova Znaci jedino sto je ostvario jeste to prvo mjesto strijelca u LP. Messi: Timski: 1. mjesto u Spaniji, Superkup, ispadanje od Bayerna u LP, ispadanje u kupu od Real-a Individualno: 1. mjesto u Spaniji sa 46 golova. 3. mjesto u LP sa 8 golova, obaranje raznoraznih rekorda, ali su ga povrede dokusurile Ribery: Timski: osvojio sve sto je mogao Individualno: nije bio najbolji strijelac u bilo kakvom takmicenju, ne znam za asistencije. Mada, on je drugaciji tip igraca i drugacije doprinosi timu. Eh, sad, ja zaista ne znam zasto tolika pompa oko Ronalda u zadnjih mjesec dana. Frajer ima 16 golova u Primeri, ali Costa iza njega, u realno slabijem timu ima 13 golova, Messi je povrijedjen. Ako gledamo samo zadnji mjesec, Ibrahimovic je najbolji igrac .
Da ne zaboravim, sto se tice repke, taj Ronaldo po stoti put ide u baraz, a također i Ribery. Sto se tice reprezentacije, od njih trojice, trenutno najbolje rezultate ima Messi.
Nemoj zaboraviti da je Messi imao najvise golova prosle sezone u svim takmicenjima, a ne samo Primeri, odveo je Argentinu na SP i bio je uz Suareza najbolji strijelac kvalifikacija sa 10 golova ako se ne varam Što se tiče ove sezone u Primeri, kada bi oduzeli penale Ronaldo i Costa bi imali po 11 golova
Ovaj je bas pametan igrac. Oni iz Reala bi nazor da Ronaldo dobije zlatnu loptu, a cijelu sezonu bio posmatrac dok su drugi dizali trofeje, a uz to je u ovoj sezoni u dvije najbitnije utakmice bio nevidljiv na terenu i poprilicno zaostaju za Barcelonom u prvenstvu. Da se daje zlatna lopta za posljednjih mjesec dana, on i Zlatan bi imali mrtvu trku.
C.Ronaldo bi trebao osvojit ovo cudo.Zasluzio je lik.
Ronaldo je zaslužio,e sad...
po kojim parametrima. Nije osvojio ni 1 trofej, nije bio najbolji strijelac Evrope. Sa reprezentacijom jedva izborio baraz gdje je do predposljednjeg kola kvalifikacija imao 1 pogodak i to u ubjedljivo najslabijoj grupi kvalifikacija. Ne daje se zlatna lopta za zadnji mjesec u godini nego za cijelu godinu.
prvo-Messi nema mjesta u vitrini, drugo-Ribery je statisticki karina, trece-Ibrahimovic nije došao u Sa. ,a CR7 se ljuti,ima mjesta u vitrini,statisticki je odlican i lijep je brate. :)