Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro ba, moze on oduševit mirror. ali valja oduševit naše bezživotne strucnjake koji ispune svoj dan pljujuci po drugima.
Sve ce ti bosnjo oprostiti, Ali da napredujes, I da si bolji od njega, NIKADA!!!
Ne kontam, čuj blizu je potpisa??? Pa prošle hefte je valda potpiso, ubili ste nas vijestima o tome svako 15 minuta.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dzeko "Man of the match" najbolji igrač prvaka Engleske, najjaće lige na svijetu...
najjaće ojj ljubi te majka pismena
hahahahahahahaahahahahahaa oj poljubim ti profesoricu bosanskog, pozdravi je od mene mutavce glupi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Petom uputio loptu u mrezu koja je na putu slucajno zakacila Silvu i otisla u suprotnom pravcu u mrezu. Postigao je i drugi gol kad je na aut liniji prilikom zamjene tajnim kung shu potezom obdario Aguera da 10 minuta kasnije matira golmana Newcastle-a" Mislim super je Dzeko ali malo pretjerujete.
fakat gotivim dzeku i zelim mu puno uspjeha, ali brate zasto klix mora svaki dan neko novo sranje o njemu pisati, svaki dan neke spekulacije, sta je jeo, gdje je ljetovao, kod koga je bio na veceri, pa dosta vise molim vas !
Nema dana da klix ne piše o Džeki
Edin Džeko ,Zmaj od Bosne,legenda i naš dijamant.Ukratko,legendarni,dijamantski Zmaj od Bosne.
Pa jel Ovo demanti za klix, objavili ste prije 10 dana da je dzeko vec potpisao taj ugovor. A sada je prica da tek treba da ga potpise. Sta je istina
Volim te Dzeko sto si ljudina.. Svaka ti cast samo naprijed :) :) :)
Jel uspio amru zadiviti i jel kod nje sta potpisivao. Djeko kralj !
Ja se ponadah da če u želju
KAKO SE TRCI KAD SU POTPISI UGOVORA I NOVAC U PITANJU..........
Ma Džeko je postao veličina. Ne može ga više ni led obiti :)
sta reci,koju ponudu poslati :)
iskreno, fino je odigrao utakmicu. Puno više žara i preciznosti za razliku od prošle godine. Nadam se da će ovako i nastaviti do kraja sezone a i u dresu repke.
Cim potpise opet po starom, a za repku i sveti dres CE DA VIDIMO, mozda nesto i bude nema mu sad pajdasa....neki novi vjetrovi repkom pusu, kako rece onaj ljigavac, inace njegov veliki prijatelj.
dzeko misli na bosance, kupis njegov dres i imas ga godinama..a ne ko onaj zlatan..ja kupila ajaxov on predje u juventus ja kupim od juventusa on predje u inter ja taman kupla interov a on predje u barcelonu taman skupim pare i kupim barcelonin a on predje u milan ja kupim milanov a on ode u psg....yebem te u materi zlatane viseeee
Sanja ima se može se, jašta.
Pa prije nekoliko dana je bilo "dzeko produZio ugovor", sad ispade da jos nije ccc
Vijest koja ima istu težinu kao one koje nama servira portal Klix.ba. "The Mirror o Džeki" "The Klix o Bešiću"