Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko nije jeo nema mu na utakmicu, rece Blekic pred polazak na gostovanje okupljenoj djeci medju navijacima i izmedju ostalog i prisutnim igracima torpeda. Gledaju se igraci torpeda medjusobno, i na kraju mladi ihtijarevic i avdic uzese torbe iz busa i pravac ciku...
Nema vecih seljaka od vas manijaka, a da se mozete sami izvrijedjati, cuj upisao nick \"torpedo boy\" a u istoj recenici \"...torpedovci nemaju vise od zrna graska u glavi.\" EPIC FAIL!
gdje ce biti tezak psiholoski test kad torpedovci nemaju vise od zrna graska u glavi.
Cuj, težak psihološki test za bordo tim pa teži je fizicki test, jadnici nisu jeli danima a moraju trcati
Zao mi je igraca torpeda, na putu za mostar ima onih standova sa janjetinom, a jadnici ni za kifle nemaju. Oj zivote zasto si tako neposten, zasto jedni imaju sve a drugi nista!?