Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sto ih ne dovedes u englesku jbt ne mogu da vjerujem
imaš lovu zasto ti njih brate ne dovedes u englesku da zive s tobom kad ih tako volis...kao svi drugi ozenjeni fubaleri...
sasvim je ocigledno da je ovaj TEVEZ jedan obicni TERSONJA ja mislim da on nemoze ni sa kim ni da komunicira ni da se druzi niti bilo sta... ters...zato mu se i ide kuci...a zato ga i niko ne zeli u svoj klub... niko ne voli ters ljude pa makar bili genijalci
Dzeko je skroman cojk,skoro ko i ja,nezgodno mu da vam kaze punu istinu.Tevez odlazi zbog Edina,krivo mu sto Balotele samo Edinu dopusta da ga obuce.A osjeca i da bi mogo da grije klupu narodne sezone,pa bolje da ide dok ga jos hoce u Argentini.Ja i kloc,ups Dinche,smo najperspektivniji igraci u Engleskoj,nije shuplja hercegovacka pricha!
Neka te Carlos, ostani s rajom haha Mancini je znao sve vrijeme i znao sam da supljira kako ce Argentinac ostati. Problem je samo sto nece niko da plati koliko City trazi, sto je cudno, jer na primjer ovdje u Bosni haha svi gledaju u Teveza kao u najboljeg napadac svijeta (kompleksi), a klubovi koji treba da ga plate, nikako da se sloze s tim misljenjem. U svakom slucaju, City ce dovesti zamjenu koja ce sigurno puno bolje suradjivati sa svim napadacima u tom klubu. Tevez i njegovo \'glavom kroz zid\' samo razvaljuje timski duh ekipe, a bez timske igre, nema uspjeha. To se najbolje vidjelo kad je Tevez pauzirao, kako je City vise licio na ekipu, a sve su bile vazne utakmice jer su prvenstvo i kup ulazili u zavrsnicu (od 6 utakmica, 5 pobjeda i 1 poraz), jer se odgovornost dijelila na vise ramena, nije se gledalo samo u jednog igraca sta ce on uraditi. Tako su na kraju ostvarili cilj, izborili LP i uzeli FA Cup.
@neko Od patriotizma se ne živi jarane, na ulicama Buenos Airesa i Sarajeva možeš poginuti od trenutka kad pređeš preko praga, isto tako obrazovanje u Britaniji - prije svega mislim na uglednije koledže tipa Cambridge ili Oxford koje bi Tevez sigurno mogao platiti, pa ti vidi isplati li se patriotizam. Domovina, šta je to?
svak čast majstore :) Prvo si veliki igračina,drugo svaka čast što si vezan za porodicu i što ti djeca odrastaju u domovini a ne u nekoj usranoj Engleskoj u koju bi 95% ljudi sa balkana u roku dvije minute spakovakli se i preselili a sve drče PATRIOTIZMOM
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO bar ću igrat koji minut više!
Ako je tako nek dovede i bivsu :D
Pa mozda je co\'ek razveden...
Tooooooo Carlose! Toooooo Carlosova porodico!