Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da Vatikan ne priznaje izmisljotinu u Medjugorju. Jadni Skutori niko ih nece niti ih zeli priznati, ostase u svojoj kamenjarskoj Palestini gdje im mozak svaki dan ispire Dragan Covic sa pjesmama Mate Bulica, Ranka Bobana i Thompsona. U Zagreb nisu dobro dosli, iz Dalmacije ih istjeruju kazu Ere doma, nijedan ozibljan i veliki pjevac nije dosao da dole odrzi koncert, nijedan veliki kulturni dogadjaj nije stigao u Skutoristan, ne postoje na mapi svijeta, osta samo sjeta za Rafaelom i Matom Bobanom, UDBA-sem Gojkom Suskom sa laznom nacionalistickom biografijom koje mu je UDBA skovala, osta zal za krivoustim Tudjmanom, Pavelicem, upravnikom konc logora Jasenovac Vjekoslavom Luburicem Maksom... Kad ih Vatikan nije priznao zamisli dokle je to doslo...
ahhaahahahahah koliko si ti iskomplekisran,mogu mislit kako je zivit sa tim svaki dan ahahahah
Bitno je da mogu Zeljka Komsica izabrati za hrvatskog clana Predsjednistva Bosne i Hercegovine, jer kako si i sam naveo u jednom svom ranijem komentaru, mi Hrvati cemo prvi stati u odbranu BiH. Znam Zeljko Komsic je zivi dokaz tome i zato ga i biram.
A vidi Franje sto gleda u dres i konta u sebi, pa jbm majku zar nije mogao biti neki bolji igrac.
Cudi me pa nema svrsavanja po komentarima nesto kao " aaaaaaa kako dobar papa.. da je i nama vaki jedan hodja"
nek obuče
Sad' ce se slikati u dresu i staviti sliku na fb :D
ko severina sa džekinim
Pazi Papa da te Tevez ne zvizne kamenom u glavu! Hoće to ovi Argentinci, kod njih je vazda kamenje u džepovima :)
Džaba im i Tevez i papa u utorak će zijaniti. Koliko je ovaj papa medijski aktivan, ne bi me iznenadilo da bude na utakmici.
A cek, sto to papa ne bi mogao biti na utakmici?
Jesam li ja nesto u tom smislu rekao?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)