Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko, idi dje bilo.. ne znam sta bih ti rek\'o... Tevez im je fakat falio...
Džeko jeble te pare...Pljuni gada žabarskog i idi nastavi karijeru u normalnom klubu !
Nije mancini dosao da bosancima udovolji..ako su pobjedili sa Tevezom i Aguerom 6-1 u gostima opet ce igrati. Ja se nadam da Dzeko svojom igrom ako Bog da natjera Mancinija da ga stavi u igru. I Ermin Zec je cetvrti napadac u BIH Reprezentaciji ali niko netjera Susica da ga ubaci u igru jer imaju dvije-tri igraca koja bolje igraju. Ali nadam se da ce dijamant uskoro se vratiti u formu kao protiv Tottenhama kad je dao 4 gola
A neka bolan i ovih iz gabele pa dje got to bilo pa i ovih ssss znaci prate naseg DZEKU pa makar i na klupi,ok super
Meni ga nije zao ni sekunde,sto je trazio to je i dobio,poletio je za lovom sad nek grije klupu izgubio je pola karijere i vise sigurno nece moc birat gdje ce da igra a mogao je u Bayern,Manchester,Milan itd. nego se za lovom zaletio i otisao ovim ciganima koji nisu nista veci od jednog Želje.
Sto je trazio to je i dobio,poletio je za lovom sad nek trune na klupi, imao je prostora da bira Bayern,Manchester,Milan itd a on se priljepio za ove cigane i za klub koji nije niste veci od Želje .
\"otisao\" dzeko i balo... \"dosli\" Tevez i Aguero...odmah pobjeda, i to kakva.. Dzeko bjezi iz cityja, j***e te pare..
bas mi je drago sto je pobjedio Mancester City naseg Edina Dzeka
nije mi jasno kako pojedinci ovdje mjenjaju misljenje, agero i tevez odigrali fakat dobru utakmicu (al jednu) i sad odmah dzeko idi, pakuj kofere i slicno. pa kad je dzeko zabio 4 gola (i to totenhemu) sta je to trebalo da znaci da je gazda u ekipi ( a on zavrsio na klupi). Agero je objektivno dobar igrac, Tevez isto, međutim, oni moraju igrati ovako citavu sezonu ( samo poneku utakmicu lose odigrati) da bi se smatralo da su odlicni. Gledao sam x utakmica gdje se tevez i agero nisu sastali sa loptom nikako, a rijeto sam gledao utkakmicu na kojoj je podbacio recimo Runi, Mesi, Ronaldo, Roben, itd. Ovi dans toliko hvaljeni igrači u ovom članku i toliko isfaljeni u komentarima, bit će svijetska klasa jedino kad nauče pojam KONTINUITET U IGRI.
ma dosta su ga i forsirali...i ligu prvaka i uefa ligu i cup i naslov izgubise jer su previse forsirali dzeku.... jednu dobru odigro odkad je doso u city...dzeko je cak ispod prosjecnog nogometasa. a i sto je dao golova to je sve slucajnost bila..jel kao sto je danas reko komentator za higuaina da je puno slabiji igrac od benzeme a zato ga i necuvaju protivnici kao benzemu pa je zato dao vise golova...tako je i za dzeku...uvijek slobodan,,nikad nema igraca oko sebe kao aguero baloteli jel tevez...a oni cak i sa 2,3 cuvara imaju bolju gol statistiku od ovog kloca.
SVI SE NA KLUPI SMRKLI KAKO jedan imbecil PRAVI ČITAV KLUB MAJMUNIMA osim TALIJANA
hej sandzak xcom jel vam dosadi vise pisati stalno dzeko na klupi dzeko na klupi dzeko na klupi ne znam sto ga spominjete bas u svakoj ohladi malo pokazi neku raznovrsnost isto vazi i za c/p s drugih stranica leva,ti papa,nski idite u np !
Dzeku je najpametnije da idee,all stoo se mi toliko nerviramoo ?? pa vidite da se on uopste nebuni boli ga brigaa sjedi na klupi niko mu ne lomi nogee,a PLATA idee,al iskren treba biti Tevez je igracina voljeli ga mi ili nee,a kako nema one Crne budakle Balotelija City u dvije utakmice dao 10 golova,a Tevez čak 4 golaa..
NAS DZEKO JE U ZADNJE DVIJE UTAKMICE BIO NEPRIKOSNOVEN NA KLUPI. DANAS JE BIO NEZADRZIV.. VI STO SE SADA DIVITE TAVEZU I CITY-U SACEKAJTE MALO DA SE SLEGNE PA CETE OPET RECI NABIJEM I TAVEZA I OVAJ KLUB. JA LJUDI MOJI KOLIKO SE SVI MI BAVIMO DZEKOM, NEVJEROVATNO...........
Jes Dzeko nas dijamant al moramo neke stvari realno i gledat Dzeko je ispuco svoje male sanse sto je dobio i to je to,Mancini ima vece povjerenje u druge igrace jer su dobri individualci a na Dzeku se izgleda nemoze oslonit nekad igra i pada ko Lambi a nekad rastura sve,bolje mu da je ide...
Bolje mu je da ide ako cemo gledat sportski a mislim da bi ga svaki veci klub htio volio bi licno da ode u Italiju...
ma vala oni i sa Dzekom i bez Dzeke nece uzeti titulu koliko god da pobjedjuju