Nije ga briga šta misle o njemu
0
Tevez: Čudi me da City nije prihvatio ni jednu ponudu
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek ima mjesta u FK Vrišla (Sarajevo) XD
Bio je ljubomoran na Dzeku, a to se ne prasta. Zna se da je Dzekson sheikov ljubimac, a i oni navijaci samo njemu brate pjevaju cijelu utakmicu :)
NIJE NJIMA STALO DO PARA OD TRANSFERA...RADIJE CE IZ PRINCIPA UNISTITI TVOJU KARIJERU!
šuti i trpi sve si zaslužio, klocu jedan........
@^^....e pretjera ga i brate,u rangu je njih trojice nikako bolji,sta dao u jednoj sezoni 26 golova,nije imao nikakvu konkurenciju i sam je igrao, u MU ne bi ga se ferguson odrekao da je toliko dobar, u Argentini nista nije pokazao za rep.ele msto ga prenosi pucaju
dosao si u klub gdje je seiku novac ko pez bombone. nisi igrao po njegovom kad te je molio, sad ce ti biti kako on hoce. ako treba cijeli ugovor ces morati odraditi pa po cijenu da ti redovno isplacuje platu i da ode u minus zbog tebe. svati da im je novac ko toalet papir i da im je svejedno za tebe!
reče tevez na tečnom engleskom
Tevez je igračina i za Džeku i za Aguera i za Balotellija, lik je mašina, jest da je sebičan al je mašina za sve trojcu prije navedenih!
Gotov si kretenu, halalit ce lovu ali si ti gotov. neces sa klupe da udjes, ?? GOTOVA KARIJERA.