Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li vi gledate utakmicu prije nego sto komentarisete ili vam je u krvi da balatite covjeka ni jedan pas nije dobio da bi mogao nesto da napravi i kad se stvori pozicija pucaju niko nece da doda,gradio se borio citavo vrijeme Kelini i Barzalji na leđima.
Ma realno ne znam sta ste očekivali. Roma je jedino prosle sezone malo ko bila konkurent Juventusu ove sezone je plitak potok sto se sinoc i pokazalo. Juventus kada je "nagazio" prema golu, Roma nije mogla da diše dok nije primila gol. Juventus igra onoliko koliko mu treba i to je to.
....ipak, ima realnih ljudi koji razumiju fudbal. Ako je Dzeko odsjecen i nema upotrebljivih lopti, to znaci da vezni red Rome ne radi svoj posao. I umjesto da kritikuju Pjanica i igrace sredinu terena, oni... drvlje i kamenje po Dzeki. A covjek nosi po trojicu na ledjima iz utakmice u utakmicu. Kritici ohanite: Edin Dzeko je grac za primjer. Dijamant.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A sa onakvim suigracima i ne bio najgori...Salah sinoc od deset pasova 8 je je prodao, Pjanic popravlja stasistiku tako sto 70% pasova vraca nazad najblizem igracu a ne daj boze da krene naprijed ili da centarsutem pogodi peterac, Florenci koji na 5 metera od gola nakon sanse koju mu je Edin stvorio pogodi ptice u letu itd itd najgori je Edin koji nije dobio niti jednu jedinu upotrebljivu loptu u napadu...znaci niti jednu a na snimku je lako vidjeti koliko je igraca redovno imao na ledjima..
Sve u semu sam je kriv kad su transferi u pitanju moras dobro razmislit jer ti to moze bit smrt ako lose odaberes
Ja ne znam cemu ovo cudjenje. Nije rijec o Barveloni vec o Romi, koja od davno vise nije ni prosjek a kamoli malo bolja ekipa. Pa najcevi porazi u Ligi prvaka zadnjih godina je imala upravo Roma (nije ni predtavnik Bjelorusije ni Kazahstana). I kakvo je tu cudo kad napadac ili dva napadaca takve jedne ekipe ne funkcionisu jer ne dobijaju loptu. A necu reci da je to jedini uzrok! Mene jedino cudi kako je ta italijanska liga tako "opala" da jedna ROma zauzima jedna od prva 4 mjesta!?
dzeko je najmanje bio bolji od salah-a i digne-a (jel ovaj uopste igro)..
@puJ-do ma i kad je imo prilike da makar centrira, svaki put je napravio laznjak i kreno unutra i uglavnom izgubio loptu. trenutno najveca trulja na terenu, sto se rome tice.. i manolas.. ;)
novinari qrci palci samog u spicu,udvojen plus nije mu lopte niko poslao roma igra qrna
Deri kuju, forza Juve!
Ma koliko god grdili Dzeku,ne moze pojedinac nista sam.U pitanju je kompletna ekipa.I to je to.Najlakse je svaliti krivicu na jednog igraca.
Nazad u Teplice, jbg
Zato je Beša stativu zatreso.. Gledajte raja Bešu pustite se talijana.
Teški i realni... Ako želite gospodine Džeko da cijelu karijeru budete dobar igrač, moraćete cijelu karijeru da se dobro trudite i usput da izbacite iz glOaaave sve pečenjare jagnjetine, sve šabane, sve krkanluke koje priozvodite...
Imamo mi još dijamanata i imaćemo ih uvijek.
"trenuci" pismenost i klix
Ima on za jos osam lagodnih zivota, a ne znam ima li za jos jednu Amru :) Oprosti se, igraj samo za repku, spremaj se na Bora Bora ostrvima i kad treba (uvijek) za(BiH) :)
Kako mogu ocijeniti igraca koji nije igrao! Ja sam pregledao utakmicu i Dzeko nije bio na terenu uopste! Bas su debili
@damir32b, ne serendaj!!! Džeko je bio toliko loš koliko i čitava ekipa. Gledao sam tekmu i nisam vidio da se neko isticao u ekipi.