Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kakav bi skandal bio da sam ja spavao sa pobuljenom ženom našeg vrlog rejsa hefendije Serića?
Terry razvaljuj k.u.r.v.e fudbalerske mogli su naci postene zene a ne prostitutke i sponzoruse sta se sad svi cude sto ih y.e.b.u kao stuke
Tako ti je to kad si poznata licnost,koliko je nas obicnih ljudi koji su to isto uradili kao terry i nikom nista,ali jebi ga posto si zvijezda onda daj da se navali da se ta zvijezda slomi to jest ugasi,Terry care samo ti odvaljuj i ja bih tako uradio da sam na tvom mjestu.
Terry samo ti nastaviti tucati ko ih sisa,da se je bridge dobro pokazao u krevetu nebih ga ona varala s tobom ,samo ti nastavi uspjehe nizati kako u fudbalu tako i u krevetu.
E moj teri bas si ispao su-pak, ni silne pare ti ne mogu pomoci da to ispravis, kad si su-pak su-pak si.
Tema nidze veze,al haj... da ste se bar malo potrudili.... http://www.youtube.com/watch?v=1OtzURRG108
OVO JE VJERUJEM WAYNU VEOMA SMIJESNO.
ahahah presmješno, duhovit je kao Hrvat:)
Jesam li jedini koji je ovaj tekst morao procitati 2 puta da bi skontao o čemu se radi? :S
hahahhaha joj šaljivog lovca, hahahahha joj baš je šaljivdžija, ohohohohohoho joj, joj ne mogu prestati da se smijem, hehehehhehhe.... :-( Žalosno
Pipo dragi, ja te iskreno žalim, Allaha mi! Pa tebi je vrh svijeta - komentar (debilan) na SA-x-u :(
Seka mi je kurava najveća eto samo da vam javim dragi moji pa bujrum navalite :)