Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mourinho je neosporno dobar trener, ali je kao covjek upitan. Vrlo tesko podnosi poraze a opravdanje za njih gotovo nikada ne vidi u sebi samom. Ovo posrtanje Chelsea nakon sto je imao vremena da poslozi ekipu i cak osvoji prvenstvo iskljuciva je odgovornost trenera. Glumeci kako mu je svejedno on tu odgovornost odbija prihvatiti. - Potebno je uraditi analizu neuspjeha.
mourinho je najbolji trener u engleskoj, bila bi šteta da ga otpuste
novac klub dobija od plasmana u ligi i to ogroman u engleskoj, u ligi prvaka, u njihovaw dva kupa, takodjer! sta ce se desiti ako klub ne udje ni u evropsku ligu u krajnjem slučajem! ogroman gubitak a plate igrača ogromne! tako da ne vidim razloga da mu ne daju nogu, ako bude zarada novca dovedena u pitanje
Koji je ovo gigant. Džaba sve ali najjaci je..
...heheheh koji mangup...
bolje da nisu uz njega, ako celzi nešto ne promjeni mogli bi oni u drugu ligu
Edene Hazardu,citava Evropa se otima za tobom,napusti govna