Primjer odlično odrađenog posla
25
Teren Bilinog Polja suh i spreman za večerašnju utakmicu
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijedlog: Pomoći opštini Zenica u izgradnji ili proširenju Bilinog polja sa svih nivoa vlasti. Mislim da su ljudi i previse uradili svojim parama a Zenica, htjeli to neki priznati ili ne je vise uradila za reprezentaciju od Sarajeva 100 puta. Nadalje, navijeci vise vole doci u Zenicu nego u Sarajevo 1000 pta itd. Na kraju krajeva to ciganjčenje da sve mnora biti u Sarajevo samo stvara animozitet izmedju gradova, naroda .... pa ako vec to funkcionise u Zenici ostavite da i dalje funkcionise . POzdrav i pobjeda 3:0 veceras.
Ja konto Old Trafford kad ono Bilino Polje. :D
Smo steta sto sjever i jug za gledaliste nisu u levelu zaapda da moze biti bar dvadeset hiljada navijaca
PA VAMA POTURCENA ZGADIJO JE BOLJE KROMPIRISTE,JER VI I NE ZNATE HODATI PO DOBROM TERENU
direktan prenos na 4 fudbal .com
zna li iko koliki je tacno kapacitet lijepog nam Bilinog Polja?
najvjerovatnije doace utakice ce BiH igrati u genku ,ipak tao je vise bilo nas nego domacih ,a oze se prozvati kao i doaci gra
za Zertu nisam siguran ali za Alipašino znam da se zvalo sadaka siti nasellje jer su tu stanove dobili samo radnici,, moj stari je radio u UPI ,u i dobio stan ,,i njemu se od plate itekako oduzimala lova,,mislim zenica trans ,,
ziv bio, u pravu si za olimpijske objekte, izgradila ih je radnicka klasa ali citave bosne i hercegovine. znam da je mom starom i jos 20.000 uposlenika zenicke zeljezare odbijano za olimpijadu godinama, vidjelo se na platnoj listi. znas li kako je zetra dobila ime, de mi samo to reci?
Obrazovana al\' nepismena omladina, ubitacna kombinacija! :D
Sad frišak iz Zenice,i \"čujem\" da spremaju nešto Svraki (valjda polomio nekoga iz Čelika ??)..daj Bože mira !!!
neko reče da u Sarajevu tražimo sadaku,,olimpijski objekti kao i hotel Holidey In su pravljeni od novaca radničke klase kojima su se pare za gradnju odvajale od plate,,grad se gradi jer smo bili najviše porušeni u ratu itd,,Sarajevo je pretpilo mnogo više nego što to neki gore blate i pričaju napamet,,nismo mi begovi mi smo obrazovana raja i doči če dan kada če grad pokazati svoj puni kapacitet u omladini koja je jako naobrazovana,, iz mnogih gradova dolaze nam na studije ,,moj grad je grad kojim se ponosim,,
ja predlažem da grad sarajevo uzme kredit i od koševa napravi javnu halu, a od šugavice parking..ionako je to veća potreba u glavnome gradu...dotad, crknite od muke!!
jel ovo grbavica na slici ?
Prodajem dvije karte za istocnu tribinu 60 KM obje. 061454041
Hvala Zenici na gostoprimstvu i stadionu. Treba i taj stadion izgraditi a treba nam i nova grbavica.. Prvo Zenica pa onda Grbavica, pa da se niko ne ljuti.
-ckepi zavidne