Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li Lula da bi mogo preći u Milan?
Ma ne znam ništa, samo neke špekulacije. A i dobro mi je u Lazio-u.
Jarane, drž' se ti Lazia, *ebeš Milan..bolji je Lazio od njihA :)))
klix-transferi.com
Zasto ce prelazit, jaci je Lazio od Milana ocam' .....
Nemoj svega ti!:)
što bolan Lula u Milan?,hajde u Staru Damu
Sretno Lula!
Slab u duelu, traljav s loptom, apsolutno nijednu fintu u repertoaru nema da pređe igraca. Ako ne moze pretrcat spetljat ce se ili odbit od igraca. Sut slab, niko ne zna koja mu je jaca noga. Izvlaci ga nogometna inteligencija i dobra pluća. Inace u svakoj jacoj ligi od Italijanske gdje su ozbiljniji bekovi, smetalo bi bio.
Realno tako je, kad god on povede loptu pomislim "nista od ovog", i u vecini slucajeva i bude tako, traljav je dosta, cim mu se priblizi neko od protivnika spetlja se, nekad prodje, ni on sam ne zna kako, ali on se bar trudi za razliku od nekih..
vakat je za penzije , pa nije imao snage ni za krug oko stadiona u briselu
Nažalost, Milan nikad neće biti klub kao što je bio ako nastavi sa ovakvom transfer politikom. Svaka čast Luliću, ali Milanu trebaju veće klase za povratak u vrh Italije i Evrope. Mada Siniši ni Mess i Ronaldu u paketu ne bi pomogao!
Tako je. Ali jok ba, patriote će reći da je bolji od Alaba jer je naš. Treba biti realan, Lulić je klasa za osrednje ekipe, a Milan ima malo veće ambicije.
Alabe * (nisam iz Sandžaka)
Hahahah kao što rekoh jučer, slijede selidbe po čitavoj Europi.
nije ovaj ni za sassuolo...
Od 40 i kusur utakmica za repku, mozda je odigrao 5 kako treba.
Lulić je dobar, ali samo dobar, ništa više od toga. Ako Milan planira vratiti se u vrh, onda ne treba dovoditi igrače poput Lulića.
Treba tebe mozda fukaro dovest.
U januaru će imati 30 godina... Nema smisla dovoditi ga, ali Milan nastavlja s lošom politikom transfera.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)