Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodajom Hadzica, Sadikua i Veladzica smo dana pokazali kako smo mali klub. Pricamo o neki buducim obestecenjima ali to je suplja prica. Uzeli smo milion za 3 mlada i dokazana talenta o kojima pise Brianski Guardian i Italijanska Gazzeta. Oni vrijede suho zlato i vec sada po milion ponaosob ali nek nama igraju polovni Srbi a ne nasa djeca. Mamic bi za ovu trojocu uzeo sad pa sad 10 miliona....Fute nesposobne i intagram rospije nam u direkciji kluba....fuj. Momci vama svakako sretno!
Slazem se, 100%. Mladi Sadiku da igra u Dinamu vec bi ga prodali za 5 miliona.
@ZlatnaDolina, sta ti znaci ovo "polovni Srbi"? Elaboriraj, please.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sretno Riki, aBd budući stub odbrane reprezentacije.
Fali para, neće amidža u minus .... RASPRODAJA, ajmo, još malo pa nestalo!
Kad vec ide u Belgiju i ako toliko vrijedi, mogao je i kod Tana u onaj njegov klub cudnog naziva...
Steta fa igraci odkaze ovako brzo i dosta jeftino kako za klub tako i zavnjih same
Imaju oni još ''popare'' da se najedu dok ne zaigraju bilo koju europsku ligu. Za početak im savjetujem po jedan kamičak promjera 3-5 mm u kopačku ubaciti prije svakoga treninga. Poslije toga preporučujem 3 x na dan čitanje knjige '' Kako sam postao najbolji strani igrač u Češkoj'' autora Edina Džeke.
MOZELI I JEDAN POTPISATI ZA NEKI JACI KLUB
gustavo fring da je na čelu sarajeva ovaj bi bio prodan za 20 milinona eura
Strašno,ova uprava stvarno nije normalna.Za siću im odlaze najtalentovaniji igrači.
Tli za malku tli za malku
otkuhali dres, skupio se
Samo uvrede .... "TheSupervisor" jel' to je sve sto imas reci? Kao da nikad nisi cuo za onu da ako nemas sta lijepo reci onda je pametnije da sutis. Sretno Sadiku... zao nam je sto nisi duze ostao u FC Sarajevu.
Rijec je o jednom bolesnom djikanu. Samo ignorisi majmuna. To je najbolji lijek.
evo jos jedan stari Sarajlija ... zjbvm se, sretno momce
nista od ovog roma
Jbi mater samom sebi. Ovo ti kaze jedan Zeljovac.
Jao siptara sto se smrko. Dzaba ti i ugovor i karijera i sve, kad ti nemas kulture i odgoja. Nasmij se barem kad te predstavljaju, seljacino siptarska.
Siptari ukradose identitet srpstva, Kosovo :))) Jos malo pa ce i Presevo odvojiti. A ti seri i jedi sto poseres ... mamu li ti jbem djikansku.