Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlaja je jedan jedini. Taj covjek u koji je god tim stizao bio je vođa. Ma za koji god klub navijao ne mozes ga mrziti,niko nikada :D
@Zimzelen Uletim malo u Klix ovde jer nemam u koju zemsku da uletim
@useraccount Barca ga nije tretirala onako kako je trebala "Kupili su Ferarija, a koriste ga kao Fiću"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ibra po meni rame uz rame sa Ronaldom debeljkom, najbolji svih vremena. Nacin na koji proigrava, asistira, postize golove, dribla i pravi igrace smijesnim je nesto zbog cega se nogomet gleda. U svaki klub gdje je otisao podizao je nivo igre za stepen vise i donosio titulu. Od 100 najljepsih golova ikad barem je 6-7 njegovih. Sretno Ibra i daj bar jos malo da uzivamo u genijalnosti tvojih poteza.
Iduću sezonu Džex i Zla igraju u Milanu zajedno...
Mora li ceribaši procenat i sad davat? Kakva jebena legenda, moralni siromah, prepotentna duševna guba koja se najela pa pogasila. Svaka cast za talenat i umjece s loptom..ali da bi neko bio legenda, mora imati vise od toga.
@urban_cyclist vidi ovog moraliste, mrs u krevet klocino
Hvala za 'magic', Zlatane.
RED BI BIO da odigra protiv Bosne u Bosni tekmu i da dobije ovacije kad bude izlazio sa terena !
kad smo baksuzi vazda dobijemo u kvalifikacijama Belgiju Spaniju Izrael.Ja ne znam jesmol ikako igrali sa Svedskom pa nismo igrali ni sa Engleskom
www.webznalci.com ZARADI NOVAC OD KUĆE
Ko je ovaj? Jel naš?
Šta smo mi odbacili, kakvog smo napadača mi odbacili, sigurno jednog od najboljih igrača na svijetu, najboljih napadača na svijetu, kakve je čovjek golove postizao to nije humano, ma najljepši pogodak na svijetu ikada će biti onaj Ibrahimovića protiv Engleske. Kakav majstor.
@lik5 Ma odbacili smo ga 100% kakvi su ovi naši kreteni istina je ovo što sam rekao.
legenda je zlatan, jos da mu ego nije onoliki. mnogo prepotentnih izjava ima
Jednostavno....majstor....
Možda ću pretjerat, ali vidiš azmire, zadnja domaća prvenstvena utakmica služi da bi se navijači oprostili od igrača da li zbog ovog ili onog razloga svejedno. Ti si nam uskratio slavlje neka te bude stid!
Uživao sam kao i svaki ljubitelj fudbala u tvojim golovima i potezima svaka ti čast Zlatane, gdje god nastavio gledat ćemo te!!!
kad ste ga blatili kad fol nije pomogao onom klincu ahahahahha
Veliki Zlatan,bravo majstore
Apsolutna legenda vrijedan pohvale i naklona definitivno posebna licnost u svijetu nogometa koji sve zacini svojim izjavama.