Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako fifa brzo reaguje na greske ili losa djela igraca, a kad su u pitanju sudije niko da pisne ..sto samo kaze da vodja svjetskog fudbala FIFA je diktatura
Suarez je veoma bezobrazan i ova kazba je i blaga sobzirom da je ovakve stvari vec ranije cinio, i sta sad treba da on bude idol mladim odnosno novim generacijama, pa da ubuduce umjesto fudbala gledamo ujedanje,,,,,
@ZeLeNe okice Cuj blaga, pa koliko puta je Zidane udario nekoga glavom??? Je li ikada dobio bilo kakvu kaznu, nije nikada, nego dobije crveni karton i uz to slijedi suspenzija do maksimalno 3-5 utakmica i samo u onom takmicenju gdje je to napravio, zato nemoj lupetati. Zene i udbal, cccc
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ja bi njemu zabranio skorz igranje...Covjek je jednostavno mentalno bolestan kad ovo radi vec treci put. Sta treba da neko ostane bez prsta?
Nek ti nisi mentalno bolestan, već ti je samo familija.
@daleko je sunce auu pocinjes da ujedas, stavicu ti brnjicu i pssssstt. Šibe keru ili kerušo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je pravi selektor odmah stiti svoje reprezentativce, a ne ko Amidza MLOHAVKO - sa izjavama tipa Ne bih komentarisao sudjenje protiv Nigerije.
Apsolutna istina, Keliniju treba dati odmah zuti karton cim izadje na teren. On je zaista bezobrazan igrac, isprovocirao je Suareza, Kelini je dobro prosao.
ne vidim koja je razlika izmedju udaranja i grizenja. zasto se suarez zbog ugriza kaznjava sa 4 mjeseca neigranja, a song zbog namjernog udaranja modrica dobije samo 2-3 utakmice kazne?????
Ovaj kao da se najeo ludih gljiva. Pa morali su ga kazniti ovako. Jednostavno to mu je treći put i time mu govore da se za to vrijeme potrudi da nađe psihološku pomoć i da se sredi. Nije dobro da djeci bude uzor igrač koji ujeda druge igrače na terenu. A ne znam zašto traži kaznu za Chielinija. Kad ga je ujeo Suarez njegova instiktivna reakcija je bila da se odbrani laktom. Vjerujem da bi mi svi tako postupili da nas neko ujede za rame.
Ja bi mu polomio zube.
treba se zalit na ovu odluku fife jer fifa nije nadlezna za ligaske utakmice iz bilo koje zemlje , samo moze reagovati na nesto za sto je nadlezna a to su takmicenja u kojima je ona organizator .
Sta je ba bosnjaci glupi, toliko ste zavidni Suarezu na uspjehu da vam je drago sto jeozda covjeku zivot uprapasten? Hebo li vas onaj ko vas napravi tako zaostale i zavidne!
Inace i ja sam BOSANAC musliman ali na svu srecu drugaciji od vas...
Urugvajci kao da su sa naših prostora. Par novinara je ispričalo gluposti o Suarezovoj žrtvi i sad je nacija u deliriju, FIFA ih pljačka a oni su žrtve. Suarez je zapravo najneviniji Urugvajac u istoriji. Taman isto su uradili Konjić i Kristić kad su Spahićevo simuliranje faula okarakterisali kao faul, kao nepravdu, kao zavjeru. Većina naših navijača je i dan danas ubijeđena u tu laž. Glupaci Urugvajci, glupaci mi. Sve to funkcioniše na isti način. Mediji su čudo.
sta je sa kaznama za amaterska sudjenja?
Dvoznak, besplatno samo kod mene!! www.investicijskiplan.bloger.index.hr
Samo pelcovat i OK je :-)
"Kome ona koristi? Hoće li se njome izbjeći ovakvi incidenti u budućnosti? Sumnjam jer se to događalo i prije", rekao je Tabarez u uvodu svoga monologa." Znaci brnjica jedino rješenje.
Ovaj trener je pun govana da je neko ugrizao suareza kako bi on drugacije pjevao.Suarez je jedini igrac koji je nekoga ugriza i to 3 puta,kazna je premala.Obavezno ga treba poslati psihijatru.
Glup je Suarez za Kijelinija, Suarez dobio lakat od Italijana i nikom ništa.
Ostar start ,lakat,,pljuvanje,psovanje nije isto i kad nekog ujedes.Tu je i kazna za tjelesnu povredu.
Slažem se, samo ću napisati: Lusi Enrike & Mauro Tasoti.
Joj kad bi Pape ovako... al bi valjalo, bar da stisne zube i kaze istinu.
Ne smije od Emira i Edina... Oni su ti koji drze konce u repki, ali nece jos dugo sad dolazi drugi selektor
"h8er" E ne znam, svasta raja po carsiji prica... nekad ih opravdavam a opet nekada ne. Ma ne stima kod nas nista, pa zasto bih i repka.