Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koji k onda pisu u PREMIER L ako nisu nikada igrali u PREMIER L?
Nije bio u PREMIER ligi zato sto se najkvalitetniji razred engleskog fudbala do 1993. drugacije zvao. U vremenu kada su nastupali u Prvoj ligi Engleske (1978-1983), za Swansea je igrao i Ante Rajkovic bivsi centarhalf Sarajeva.
Tacno je to za Dzemala, cak je imao nadimak \"Jimmy\" i dan danas ga pamte.
Sjeća li se neko da je za Swansea svojevremeno igrao odlični bek Veleža: Džemal Hadžiabdić ?...Čak je i kupio kuću u Swanseau, što su mu Englezi jako cijenili, jer je plaćao porez u Engleskoj, koji nije baš malen...
\"Tri gola Scotta Sinclaira pomogla su ekipi Brendana Rodgersa da u ponedjeljak izbori plasman iz Championshipa u Premier ligu, prvi put nakon sezone 1982./83. \" Kakve gluposti pisete ?! Swansea NIKADA nije prije bio u Premier Leauge.