Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se samo sjetim 1994. To je bilo svjetsko prvenstvo. One zege, oni stadijoni, puni, zabavni i sve. A ovo danas vise cirkus nego neki nogomet. Prije su igraci trcali i na +40 kao 1986, 1990 i 1994 a danas kukaju na +30. Smijesno. Beate sljedece mogu u sjevernom dijelu Kanade.
Papetu neko presnimio kasete nigerijskih utakmica,tako da nije to moro gledat!Sve je znao o njima,osim da mogu potrcati brzo,i da im je desna strana napada najjaca!
LOgicno pa 2014 je nece bit gledanije mexico 86 kad je u africi bilo 17 televizora ,a u aziji 1218
,a ja i stadioni su veci :) ,kao i bolja infra struktura mislim na avione sad odes iz frankfurta za 500 eura u brazil uz to je bilo i puno repki iz juzne amerike tako da je logicno ko sto combe kaze
Pa znali da ce ZMAJEVI igrati :)
joj samo da mi je da zagrlim sina
https://www.youtube.com/watch?v=d44zr_zHCl4 ;)
Meni će ostati zapamćen po sudijama i produžetcima...
Sranje od SP-a.. 2002. je po meni najbolje bilo u zadnjih 15 godina.. Nema vise onih lucidnih igraca i poteza kao sto su bili Ronaldo,Zidane itd..
bemjetinuze slazem se nije fudbal ko sto je bio u vrijeme zidana,ronalda,henrya itd
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
možda zato što im rodbina prodaje karte...
Iskreno.. Gledam utakmice osmine i cetvrtine finala k'o da gledam BHT Premier ligu na BHT1, par utakmica da je valjalo. Nadam se da ce polufinale ponuditi puno vise..