Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko je klasa. Hebo promasaj.. desi se i najboljim
Dzeko je nas i treba da ga podrzimo svi, kako bi izasao iz krize,,,,a ne da ga pljujemo i da ga ismijavamo,,,a toliko nam je srece i dobrih golova za reprezentaciju priustio.
I ako je promašio loptu koja je već bila u golu, iskupio se itekako, dva puta asistirao i dva puta zabio, još ako zabije i kod kuće eto ga hat trick.
nije promasio loptu i nije lopta bila u golu
Samo neko rodjen 2000 i ko veze sa fudbalom nema smatra ovo za nesto. Mnogo veci igraci su masili i ovako i gore. Ali ok ovo je samo jedan moment, likovanje idiota i ovog se momenta za sedam dana vise niko nece sjecati pogotovo ako ga krene. Dno je dotakao od sad moze samo da bude bolje. Sve najbolje majstore.
klotz
Moj amrisone ovo teze masiti nego ubacitii
Da nije dao golove poslije ovoga,to bi bio kraj karijere!
EDIN DŽEKOOOOOO OOOOO OOOOOO!!!!!
ovo je bilo nemoguće promašit
Ma neka svaki put po jedan go promasi a dva postigne ja cu biti sretan i presretan a mnogi jadni i cemerni.
ovo ni Inzaghi ne bi promasio. Il mozda bi, lazem...On je bio nenadmasan u tome....
Strucnjaci, niste primjetili najvazniju stvar. Roma je prvi put od dolaska Edina igrala formaciju 4-3-1-2, i to je formacija u kojoj Edin najbolje igra. Miralem je isto odigrao maestralno, bio je totalna napast sve dok nije izasao. Znaci ovo je dobitna kombinacija za Romu, Edin mora imati partnera u napadu, a iza da bude Miralem. Tako je bilo u Wolfsburgu gdje je Edin igrao sa Grafiteom u napadu, a iza je bio Misimovic-RAZVALJIVALI SU. Nadam se da nece vise mjenjati formaciju, jer to je to
FULALI SU I VECI OD TEBE.Dusmanima kazem ko ih .ebe.Svoj si zanat davno ti ispeko .ebemo ga ko ti lose reko.
Kikser je ljubav kikser je moc,ali kikserova mentalna bolest nikad nece proc....
Treba i to znati
dzekin promasaj je nesto najbolje sto se romi mogli desiti.. konacno su se svi trgnuli iz letargije i poceli igrat fudbal. sam dzeko nije dobio ovoliko upotrebljivih lopti otkako je stigo u romu ko na ovoj jednoj utakmici. i ostali su konacno skontali sta i kako, pa se mogla gledat tekma s puno golova i odlicnom igrom. a bili su krenuli tamrljavo ko u najgore vrijeme rudija garsije.. mislim da im je dzekin promasaj bio tacka gdje su dotakli dno i od tog momenta krenuli prema gore..
Sve stoji, ali da je ono odlična igra? Pa da su onako igrali protiv Reala, dobili bi još 3-4 komada. Palermo se povukao, nisu ni pokušali napasti.
@korisnički nalog 8 imas situacija u kojima ekipa igra za napadaca i stvara mu prilike, toga je u romi bilo tanko.. lopta kakvu je dzeko dobio od perote kod drugog njegovog gola je ono o cemu pricam.. takvih je do sad dobio mozda 4-5 lopti otkako je doso u romu. slicno je bilo i kod prvog gola. sve do sad je bilo neka tamrljanja kod kojih lopta slucajno dodje do dzeke.. ili se on zagradi pa nesto izmajmunise.. nije on taj tip igraca da krene s centra i da gol,a to u romi ocekuju valjda..
Promasaji i pogoci su dio fudbalske igre.... Obilje je video priloga na YouTube koji svjedoce o (gotovo ponizavajucim) greskama i najvecih u istoriji fudbala, i sporta uopste... Zato, ne treba pretjerivati kada ja u pitanju Dzekin "slucaj". Ako Edin Dzeko nije pokazao i dokazao svjetski golgeterski nivo, ko jeste? Licno ni u jednom trenutku od Dzekinog dolaska u Rim nisam niti za trenutak posumnjao u njegove igracke sposobnosti. Edin Dzeko je covjek, ljudsko bice, kao i vecina nas, i zivi zivot koji nalaze prioritetne situacije i prirodni slijed njihovog rjesavanja... Ako me je nesto zabrinulo ( ne i iznenadilo), onda je to slijedece: kako malo Bosancima treba da od jucerasnjeg heroja i, realno, jednog od najvecih sinova nacije, prave stradalnika, cak i ponizavaju!? Zar postoji jasniji dokaz vrhunskog kvaliteta, ljudskog i profesionalnog, od cinjenice da je Edin Dzeko nakon nelagodne situacije, kada je "pao" - on ustaje, kada je malo ko ocekivao, i rjesava utakmicu, postaje centralna figura dogadjaja. Samo najveci to mogu. Jer, "padovi" se desavaju. I nisu mjerilo. Vazno, jedino vazno, je brzo ustati. Dzeko nije samo ustao - on se vinuo u visine.
@BH_Faraon svaka cast cestitam na kmentaru
Ma te komentare i pisu oni koji, da zive 25 zivota, nikad nece postici ono sto je Dzeko postigao.
Nek ste vi postavili njegov promasaj da vidimo, a niste postavili klip da vidimo njegove golove. Kao da ste vise sretni zbog promasaja od njegovih golova I asistencija. Pih....