Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako će Barca bez Busacce?!
@@ boscop Jeste farsa u slabijim ligama i ranim utakmicama kup Uefe i Italijanskoj ligi. Kad ste zadnji put vidjeli namjestaljke u Ligi prvaka, Engleskoj, NJemackoj prvoj ligi i Spanskoj ligi. Fakat i vi se,re,te cim nesta malo ne valja odmah se pojavi kreteni ko vi da govorite kako je sve smece. Ako ne gledate fudbal odjebite je,b,o vam vise m,at,er dosadnu. Kad Barca izgubi od Herculesa nakon 20 utakmica bez poraza dodje neko sa glupom pricom da je namjestena. Da bude jos smijesnije igrac koji ne zabija nekoliko godina Valdez zabije dva gola. Eto potplatili ga da daje golove Barci. Pa ja logicno jos i napocetku sezone kad se ni nezna ko je gdje. Busacca je los ali ima i gorih.
cijeli danasnji fudbal je farsa... da ne nabrajam primjere... zato nas ne treba cuditi nista...
da nije smijesno, bilo bi zalosno....covjek koji je licno Blatter-ov covjek, i koji svoj \"posao\" veoma \"dobro\" radi, tj. rezultate namjesta kako to SEF zeli, mora biti nekako nagradjen....ovo je cista farsa....