Na današnji dan otišao je velikan
20
Svi u napad, jedan je Hase...
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji igrač i osoba koja je ikada imala veze sa sportom u Sarajevu. Istinska legenda i ljudska gromada. SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
legenda ce zivjeti vjecno
ko je ovaj idiot medju adminima koji brise komentare? strumf pogani pobrisao sve pozitivne komentare posvecene asimu ferhatovicu hasetu. PU majku vam, ovaj portal polako kalja ugled sa retardima koje su zaposlili!
Kada pogledam ova \'stara\' imena današnjih stanovnika Sarajeva ( Bitići, Keljmendi, Krasnići, Gaši...), pomislim na našeg Haseta i zavapim - e moj Hase da si ovde sada.
@slino Bolesnice jedan. Lijeci se.
JEDAN JE SLINO
NOSLI NOSLI NOSLI NOSLI NOSLI NOSLI NOSLI NOSLI
Vi nikada niste imali velikana kakav je bio HASE AL ZATO IMATE KURTONA PIPA
def. Slino Pojam za osobu kojoj cure sline iz nosa, slijevaju se oko usta i padaju na pod. svi na pod jedan je SLINOOOOOOOO hahahahah
svi u napad mrtav je hase
sve je to u dure ali igrao je za sarajevski a ne za ustaški prigradski klub kojem totmast iz imena curi, ima tu razlike jebiga ovakav onakav ali je nas sa carsije tu je rodjen tu je bio najbolji u yugi i tu je i umro, nije iz prigradskog naselja i nije igrao za klub koji je prohrvatske orjentacije
Vi ste svi zavidni nama, od seljaka iz Zenice s kojima je beznačajno diskutovati do ovih šinotočkolupača koji ovdje provociraju. Asim Ferhatović Hase je legenda kao George Best.
@SVRAKINO za tvoju informaciju,Zabranjeno Pušenje u pjesmi \"Jedan je Hase\" pjeva o Josipu Brozu Titu... a sad na you tube i preslušaj pjesmu nekih 100 puta,u ručice knjige istorije,studiraj pjesmu i onda možda skontaš...
imal u torpedovaca iko normalan slino,balo,pita,cccc,
def. Slino Pojam za osobu kojoj cure sline iz nosa, slijevaju se oko usta i padaju na pod. svi na pod jedan je SLINOOOOOOOO hahahahah
svi u napad mrtav je hase. bez uvrede , samo konstatujem.
HASE JE BIO IZUZETAN NOGOMETAS I IZUZETAN COVJEK, A TO STO JE IMAO NADIMAK SLINO NE UMANJUJE NJEGOVU VELICINU. DAPACE, SVI SMO RADO ISLI NA CEVAPE KOD SLINE, A KASNIJE U U \"DEVETKU\".