Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moglo bi se to nazvat i glupošću ako se ustanovi da je zbog njegovog insistiranja da igra, a pogotovo nakon te dodatne odbrane, došlo do, ne daj Bože, trajnog oštečenja šake! Onako bi pauzirao određeno vrijeme do izlječenja a ovako trajno ne igraš. Nit si pomogo sebi nit klubu...
Ovako se igra, msm 'gine' na terenu... A danas nas Begovic slavi tri godine od kada je postigao gol i upisao se u Guinesovu knjigu rekorda, e moj Begovicu, ne pamtim utakmicu gdje si dobro odigrao, sramota, ugledaj se na Schmechela!
Adrenalin