Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti Safete! Hvala ti Ivice! Najsjajniji dani bh sporta su pred nama, zahvaljujuci ovoj dvojici, u kurac ih ljubim!
jel to ti pises iz Podgorice sa Parade ponosa
------------AlbertoTomba--------- Tvoj komentar je bomba. Tvoja ljubav prema ovoj dvojici i reprezentaciji BiH je recena na pravi nacin kako je nas narod u starija vremena govorio. Svaka cast. Podsjetio si me kada odem do pijace pa mi kao djetetu kazu,""" hajde mali jednu zapjevaj ljubim ti khurac.""" U to vrijeme Banjaluckom pijacom su bili popularni rahmetli Karapacko i Abaz i Rasim Skero. Non stop sa prikolicom i nudili su svoju trokolicu kao prevozno sredstvo onome ko kupi mnogo pa ne moze da ponese a za malu novcanu nadoknadu ili flasu rakije. Bila su to zlatna vremena kada se tako govorilo. Rahmet im dusi . Valjda ce se neko od Banjalucana sjetiti ovih saljivdzija i ljubitelja dobre pjesme i rakije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JEDAN JE PAPE NISU DVA!
dva su...
Hvala Ciri sto je stvorio ovu ekipu, a susic kao lesinar samo zasjeo na gotovo,,
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
necu da objasnjavam vi to dobro znate !!!!
Nema se šta puno komentarisati....dvije velike legnde i patriote, još tu i Ćiro fali, jer ne bismo smjeli zaboraviti ni njegove zasluge u reprezentaciji...Hajmo Bosnoooooooo
Iskren Bosanac je onaj koji i u najtezim trenutcima je uz Bosnu kao i u pobjedi, Bosna ima srecu da ima ova dva iskrena covjeka koji svojim znanjem i iskustvom ispunjavaju srca svih Bosanaca i Hercegovaca. Sretno BiH u Brazilu.....
Sta bi bilo da se u Banjoj Luci 15.10 mahalo trobojnicama a u zapadnom Mostaru šahovnicama uz povike "Idemo u Brazil,naprijed Bosno"?San,realnost,glupost,mogucnost.....ko zna
papriko ako misliš na zastavu sa ljiljanima moram te razočarati... to nije ratna zastava... ljiljan je kroz historiju bio simbol Bosne. vidim da ti historija ide od ruke...
HVALA ALLAHU STO NAM JE DAO OVAKO JADNU GRUPU,IGRACIMA STO SU EXTRA KLASE I NASEM NARODU STO NAS EXSTREMNO BODRI !!! SELEKTOR I OSTALI MANJE VISE ;)
A jeste glupi, sada nam je kao odjednom prvenstvo u rangu sa španskim, italijanskim ili engleskim. A reprezentacija je rame uz rame sa Brazilom, Španijom i Argentinom.
Eto Safete prilike da poslusas malo sam sebe, kazes svome bratu Seji "DOSTA" i da pozoves momke koji su za klasu bolji od onih koji ti sjede na klupi (Buric,Stilic....)!!!
On su Sir Sir nema strucnaka kao sto je Ivica Osim zasluzijo je spomenik kao neboder.
Govno slagirano, *** ti Partizan nanu!
Sta je ovo govno preporodilo osim sto je sstimo amawu utakmice , j ebo mu partizan mater
Pola naslova jednostavno nije istina. Reprezentacija je zaista brand, ali bh. fudbal nije još prepoređan. U BiH, fudbal se igra zbog sudija i delegata, naravno ne samo zbog njih imaju tu još i razna tijela u NSBiH čiji se rad dobro plaća. Svi se sada kriju iza uspjeha reprezentacije. A ja se pitam kada je i koji je zadnji igrač iz naše lige otišao direktno u neki respektabilni evropski klub!? Najmanje se igra zbog samog sporta. Zato nam je liga glomazna jer treba zaposliti sve te sudije, delegate, kontrolore i sl. Stara ekipa iz NSBiH je obezglavljena sklanjanjem raznih opskurnih likova s čela NSBiH, međutim tijelo i dalje isto. Mislim da bi gosp. Begić trebao da iskoristi ovaj povoljan trenutak i da krene u smanjenje lige, reformu sudisjke organizacije, stvaranjem boljeg ambijenta za mlada igrače, finansijsku konsolidaciju klubova i rasterećenje troškova koje klubovi imaju prema NSBiH.
I Ciro ima zasluge.
Ja sam glasao za da njih dvojica budu vlada Bosne i Hercegovine. Safet Susic Predsjednik Bosne i Hercegovine a Ivica Osim Ministar Vanjskih poslova Bosne i Hercegovine.
kad se stručni ljudi uhvate svog posla ,rezultati pozitivni ne mogu izostati ,