Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IQ +-3
ma iselit ćemo zenicu, nek idu u pizdu materinu i oni i njihova bezbjednost...kontaju ako su oni govna da će i drugi ljudi biti...i nek nam ne dolaze više na ovakav način...i nek povedu Fincija i Sejdića (nema hajra ni od njega) a ostave raju židove...
@serkik ..napraviš mail adresu, registruješ se na klix, prijaviš šifru i nick, otvoriš članak i u njemu komentare, uzmeš tastaturu u ruke i uneseš repliku na komentar, sadržaja "kmeeeeeee"???? a ne, stvarno???
G...a samo vrse pritisak. Treba im zabranitin igrati na Evropskom takmicenju, svakako nisu u Evropi.
Serkik Naučiš geografiju pa se javiš, malo proguglaj barem koja zemlja ima teritoriju u Evropi a koja nema.
lijepi strah ... nered na zemlji siju, moraju se bojati
Najvece kukavice da ne kazem pi... !!! Bujrum, ovdje su Jevreji jedino primljeni kada su trazili mjesto za zivot iz Spanije, i evo ih stotinama godina niko ne dira..
Upravo tad je i bilo tih "vehabija" ..
nebi ja to dirnuča ni štapom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)