"Za Bjelorusiju trebam najbolje"
0
Sušić vraća Begovića u reprezentaciju
Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno on je svjetski golman !!
Od naslova \"Sušić vraća Begovića u reprezentaciju\" priča se prebaci na Džeku... Misim, Džeko, THUMBS UP, ali ipak je članak trebo\' biti o Begoviću.
Opet ova budala od trenera ide na BOD u Bjelorusiji (kaze da su mu 4 boda dovoljna). I opet ce IZGUBITI igranjem na bod! Budaletino jedna - ako igras na POBJEDU, NE pominji BOD!!!
Hasagic na klupu Asmir na gol. Asmire najbolji si.
Jel Busovaca sad u Hrvatskoj ili Sloveniji??? :)
AJMO BJELORUSIJA!!!
nama puno manje treba begovic, nego sto nam ne treba susic
Jooj sto volim kad se vako nafuramo prije tekmi, a poslije budemo posrani i pljujemo po repki. Realno ako izvucemo 3 boda dobri smo, sve preko tog je ravno senzaciji !
VRATI I NADAREVIĆA POD HITNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
susic se sve vrijeme kune u to da u repki mogu igrati samo oni koji igraju usvojim timovima i koji imaju kontinuitet utakmica. e sad, hasagicu prvenstvo turske pocinje sredinom septembra, dakle lik u zadnja 4,5 mjeseca je odigrao 5 utakmica. po toj logici, asmir begovic bi bez sumnje, kao jedan od najboljih svjetskih golmana trebao stati medju stative protiv bjelorusije. ali nece, jer je hasagic spahin i dzekin jaran, i jer ova dvojica ne vole begovica. E ZATO SE NIKADA NECEMO PLASIRATI NA EP ILI SP. Sve dok ne dodje neko ko ce ovaj klan pomnoziti sa nulom, i kada ce igrati samo najbolji.
Ovo mu je najpametniji potez do sad. Bolje priznat svoju gresku nego izgubit takvog golmana... Radi se o reprezentaciji a ne o privatnim talovima.
bih @ja se slazem,samo jos da naprave sebi reprezentacije,pa da imaju za koga navijati,da ne moraju za komsije,jos i da reprezentacija sumske i hercegbosne moze pod okrilje fife i uefe,pa gdje bi im bio kraj! trobojke,sajkace,kukaste krizeve i na stadion!
susic sve vise na r.eisa lici,brizle i podocnjaci rastu
bjelorusija nije nimalo naivna, sjetimo se samo kako su namučili luksemburg.
treba postaviti zastavu hercegbosne, republike srpske i ljiljana na tekmi protiv bjelorusa svi zadovoljni
Begovic nije primio gola u 270 minuta provedenih na golu sto se tice Europskih nastupa i prvog kola premijer lige. Covjek brani u najjacoj lizi na svijetu i trebao bi biti nas prvi izbor. Hasagicu jos nije ni pocela sezona u Turskoj koliko se varam. Begovic bi trebao biti nas prvi izbor i tacka. Kasno se Susic sjetio a cujem da se vec sukobio sa Begovicem i nisu na istim talasnim duzinama.
Pa bolji je Hasagić :O