Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Besica obavezno u prvu postavu protiv Argentine. Strasno igra momak. Novi (malo brzi i ljepsi) General. :)
Susisc ga je pozvao nakon sto sam ja urgirao ovdje, ali on ce izgoriti u toj tekmi. drugo je igrati protiv velikih.
FAHRUDIN RADONCIC KRADE OD NARODA !!!! http://www.stop-avaz.com/katastrofa-u-katastrofi-zagrljaj-laznog-humanitarca-i-laznog-njemackog-obavjestajca/
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo neka bude isto zalaganje igraca kao na prosloj tekmi, i nece biti problema !
ne hejtam ali Meksiko nece igrati sa drugom postavom kao Obala...
@.h8er. Nisam mislio na rezultat, vec nekako uporedio tekmu protiv Egipta i ovih slonova, ogromna razlika u zalaganju igraca na teretnu, to je bitno da imaju zelju za igrom, a rezultat ce sam doci :)
Ako ustanem džaba u pola 4, a vi se budete vukli po terenu, je*at cu vam mater!
U SUSRET MUNDIJALU GAUČOSI JURE TITULU: Strašna Argentina stiže u Brazil Argentinci će na Mundijalu igrati u F grupi sa Iranom, Bosnom i Hercegovinom i Nigerijom BUENOS AJRES - Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Alehandro Sabelja saopštio je danas konačan spisak od 23 igrača za Mundijal, sa kojeg su "precrtani" Ever Banega, Nikolas Otamendi i Hoze Sosa. Gaučose će predvoditi strašan napadački red sa Mesijem, Aguerom, Iguainom, Lavecijom i Palasijom. Argentinci će na Mundijalu igrati u F grupi sa Iranom, Bosnom i Hercegovinom i Nigerijom. Na spisku se nalaze: Golmani: Marijano Anduhar (Katanija), Agustin Orion (Boka Juniors), Serhio Romero (Monako). Odbrana: Hoze Basanta (Monterej), Martin Demikelis (Mančester Siti), Ezekijel Garaj (Benfika), Markos Roho (Sporting Lisabon), Pablo Zabaleta (Mančester Siti), Lisandro Lopez (Hetafe), Ugo Kampanjaro (Inter). Sredina terena: Rikardo Alvarez (Inter), Lukas Bilja (Lacio), Anhel di Marija (Real Madrid), Augusto Fernandez (Selta), Fernando Gago (Boka Juniors), Havijer Maskerano (Barselona), Enco Perez (Benfika), Maksi Rodrigez (Njuels). Napad: Serhio Aguero (Mančester Siti), Gonzalo Iguain (Napoli), Ezekijel Laveci (PSŽ), Lionel Mesi (Barselona), Rodrigo Palasio (Inter).
Svaka čast za pobjedu protv Obale Slonovače, ali Meksiko je nešto drugo. Oni su Obalu Slonovače oderali 4-1 istina u prijateljskom meču ali i to se računa. Ovo bi mogla biti tvrda utakmica. Prognoza Mexico 2-1 BIH.
Visca,Vranjes Hajrovic za razmjenu za Kolo i Yaya Toure ,Drogba ako vec pricas o pocetnim postavama .Pogledaj prvo poluvrijeme ponovo i vidjet ces da smo trebali voditi 4-0 ali nije ni to bitno bili smo nadmocni i pobjedili smo .
I prije je trebao promjeniti formaciju... Jer ono sa dzekom i Vedom u napadu je bil cista glupost... Mi tada nismo imali dovoljno jaku sredinu da mi tako mogli nesto vise napraviti... I ovo je po mome misljenju jedina ispravna odluka... Dzeko napad i tacka!!!! Ostali svi rade za njega i tacka!!! Jer pazi ovu sredinu Misimovic, Pjanic Hajrovic Lulic... Po mome misljenju to je dobitna kombinacija... Miske i pjana salju fine lopte a Hajrovic i lulic su za trcanje stvoreni... Jer miske i pjana nisu bas nesto prodorni sto se tice trcanja miske malo stariji a pjana nije nesto jak fizicki ali ovako je masina... BOSNA!!!!!!!!!
trebalo je ublehi 4 godine da skonta da moze promijeniti formaciju
@ibisevicvedo nemoj da podrzavas moju formaciju jer si ti na klupi a Dzeko igra :) Prije si igrao sada neces :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stop rodbinskoj vezi u Reprezentaciji. Reprezentacija je Bosanska a ne privatno vlasnistvo porodice Susic. Ne Tino Susic na SP. Da Ervin Zukoanovic na SP.
4-5-1 je jedina ispravna formacija.. sve ostalo su greške.. nema više otvorenih reprezentacija.. da igraju sa 2 ili 3 klasišna napadača.. Jaki smo kao Real Madrid.. naprijed Zmajevi do titule..
Evo ga jarani GENERICKI Adidas Condivo 14 Soccer Jersey - model F49647 $53.99 http://www.soccergarage.com/images/D/condivo%2014%20jer%20royal.jpg
nije loš (Y) , koliko je raja samo kukala
PUSI TI FAHRUDINU I MENI.KONJU JEDAN OVDE SE RADI O FUDBALU USLJO JEDAN
Najlakse je biti trener na klixu i kenjati na njih kad vam nije nesto na srcu ! Zmajevi sretno veceras i zgazite Meksiko i zacepite usta ovim kriticarima, sto hoce da budu treneri ! SRETNO BOSANSKI ZMAJEVI !
PAKLENA FORMACIJA: Begovic Mujdza ------ Spahic -- Bicakcic ------- Kolosinac -- Besic -- Pjanic -- Misimovic Hajrovic ------------------------------------- Lulic Dzeko
Kako smo samo jaki ovako !
KONAČNO 4-5-1 :-)) Tu formaciju sam htio vidjet odaaavno. Biće mi merak da gledam Zmajeve večeras.
Nema spavanja veceras zato vidjeces sutra raje ko zombiji :D
e moj Sisicu moj ,samo se bez veze nerviram..
ma ebo vas mec protiv obale kojoj nisu igrali kljucni igraci,pa dali smo dva gola iz greski odbrane obale a ne iz svojih akcija.sto to niko ne govori?pa da su igrala braca toure kurko bi se onakve greske desile.
Protiv Argentine se jedino moze igrati bunker. Otvoriti se protiv takve ekipe bilo bi smjesno. Bunker i izvuci bod...
Ne bude li Tino Susic u prvih 11 na*** smo. Samo nas on moze izvaditi protiv jacih ekipa. Ipak lik igra u jakoj lizi i ima pregrst iskustva na internacionalnoj sceni