Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto smo dobijali od irana humanitarne dobijali smo
hahahaha ;))))
hahahaha ;))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Besic dragulj- nema pogrešnog pasa, nema izgubljene lopte, mnogo trke i zalaganja - klasa Inieste i Xavial
Hajde samo reci ko se nije pokazao u ovoj utakmici. Zalaganje pri vrhu. Zašto? Zato što Sušić nema šta izgubit i onda im kaže "sve ili ništa". Čim je kakva bitnija utakmica on čuva X. Nadam se da ide. I baš mi je drago zbog momaka, prvenstveno Džeke jer on nosi najveći teret. Sušić mladi je pod pritiskom zbog prezimena, ali mogao bi biti dobar igrač. Pjanić predobar. Džeko i Vedo se vraćali po lopte. Kolašinac da je igrao protiv Nigerije, prolaz grupe. Avdiiijaaa care. Begović još jednom pokazao svoje sposobnosti. Ma svii odlični.
Način na koji je Tinky Winky otišao na SP a neki momci zaslužni za taj uspjeh su izostavljeni učinilo je oba Sušica omtazenim u ocima mnogih navijača uključujući i mene. Može igrati ko Ronaldo nikad ga neću prihvatiti... Pun mi je Q-rac nepotizma i stela u našoj državi!!!
I corava koka jedno zrno ubode ;)
jel to ciljs na utakmicu kamerun-hrvatska? pa u pravu si, jedva se kvalifikovali i ocekivali u najmanju ruku polufinale a jaro blater kaze: no no
Nama samo treba pravi strucnjak, ne, gospoda kvazi strucnjaci kakvih je u BiH na hiljade.
Ovo sve dokazuje koliko je Safet Sušić realan i pošten čovjek. Bravo Tin, dokazao si se danas i začepio usta svima onima koji su osporavali tvoj poziv u reprezentaciju.
bravo!!!
susic zacepio svim kriticarima,sven susic i vrsaljevis izdominirali
Jesi li ti dobro prijatelju?
Tooo Avdija sine začepi ti nama usta.
statistika kaze Avdija bolji od Ronalda :))))
Supci da ste bili ljudi pustili bi ljudima pobjedu...
ko sto ste vi Slovencima kad vam frajer dade go ne sa parkinga nego sa semafora.
Sušić najbolji! A danas ste drvlje i kamenje, na njega i na strica mu...
Mali nije kriv sto mu je amidza glup ko noc, vjeruj mi. Nego, reci mi, jesmo li sa Nigerijom igrali sa lijevim bekom ili bez njega?
Svaka čast www.nebitno.net
jesam ja rekao da je Sušić sven-tino beton?! :)))
jesam ja rekao da je Sušić sven-tino beton?! :)))
jesam ja rekao da je Sušić sven-tino beton?! :)))
jesam ja rekao da je Sušić sven-tino beton?! :)))
jesam ja rekao da je Sušić sven-tino beton?! :)))
jesam ja rekao da je Sušić sven-tino beton?! :)))
Avdija zabio vise golova od Ronalda HAHAHAHHAH