Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže Sajo da ima sigurnih 15 reprezentativaca, nadam se da je među njima i Stojan Vranješ, onakve makazice protiv Meksika rijetko koji igrač može izvesti. Definitivno je veliko Safetovo otkriće, nadam se da će nam još takvih \'\'talenata\'\' naći.
Moj Safete...otkako si došao na kormilo, radiš iste stvari kao i oni koji su radili u najgorim vremenima, poštujući neki nacionalni ključ a ne kvalitet, zoveš igrače koji plate pojednicima iz saveza za učešće, skauting je nikakav (ako i postoji), taktike nemaš, igrači što improviziraju na terenu to nam i jeste jer tvoje zamisli nema, izmjene kad gubimo praviš u sudijskom vremenu (čuvaš protivniku rezultat)....mah brate razguli sa klupe... Ako je to što ti radiš \"biti selektor\", mogu i ja...i to sa istim (ne)uspjehom kao i ti.
FIZICKA SPREMA,kada budemo svi trcali svih 9o minuta i steknemo naviku da moramo trcat konstantno svi i kada oni na klupi isto steknu naviku da mora da se trci onda necemo ispadat i brukat se po BARAZU zato jer nemamo snage,a ovaj covjek sto vodi repku neka izracuna koliko pretrce pijanic mislimovic i medunjanin u najbitnijim utakmicama a koliko u klubovima ako uopste igraju
gluplji je nego sto sam mislio, daj ostavku konju
Gos.Veliki igracu a veoma losi treneru ja te molim kao veliki fanatik i patriota da odes dok nisi krenule kvalifikacije jer ja imam jedan zivot i ne mogu vise cekati da se kvalifikujemo na prvenstvo a ti to ne mozes jer nemas kapacitet za to.Zbog toga te jos jednom molim da odes a izvini za uvredu jer si stvarno dobar igrac bio.Ako si covjek svatices jer vremena nemamo vise potrosili si nam ga sa raznim experimentima.hvala
Pa zovi Srbe i Hrvate koji nemogu igrati za Srbiju i Hrvatsku i riješio si problem!
Prvi put postajem skeptik u vezi kvalifikacija iskreno ....
Jedi knight@ Pozivan jeste,al je bila prijateljska utakmica koja je odigrana van zvanicnog Fifinog termina. Tako da nije izgubljen.
Gledas listicu i namjestenog nam prvaka, a neces doci pogledati u cetvrtak najbolji bh. tim. Sram i stid da te bude safete. Nove igrace si trebao traziti u prijateljskim protiv Irske i Mexica. To je bila sansa. Mahmutovic, Zukanovic, Seferovic i Hajrovic i ovaj decko iz Schalkea su momci koje moras zvati. MORAS SAFETE, izgubicemo ih. Pa jaci je rezervni tim Arsenala od polovine klubova nasih reprezentativaca.
ne razumijem otkud ovako ODVRATNI komentari na selektorov račun ???. promjenili smo toliko selektora i nijedan nas nije odveo na veliko takmičenje. a objektivno, ova generacija je puno slabija od one u kojoj su našu igru nosili barbarez, bolić, salihamidžić, konjić, baljić... i usput, nikad nismo bolje stojali na FIFA listi. mislim da ovi paćenici koji pišu takve gadosti jednostavno mrze selektora jer su boluju od teške bolesti, u narodu poznate kao \" željezni čmar\".
@krug Kako si samo glup!
Mislim da je mlađi Hajrović nastupao za mladu repku Švice, pa zato možda ne mora imati još nastupe u A reprezentaciji. Ali mi je smiješno da ga makar nismo \"zapikali\" sa jednim nastupom...ovako nam uvijek može okrenuti leđa...a kod ovolikog nepovjerenja, ne bih momka ni krivio. Moj Pape.
Sunjic i Markic,po 22 god mislim da imaju,zvat ih,trebaju nam stoperi,tu je i Zukanovic koji takodje moze igrati na stoperu,a i na lijevom beku,odnosno zadnjem veznom. Hadzic iz Rida i Hajrovic iz Grashopersa,odlicni vezni igraci,popunit rupe na zadnjem veznom,jer Rahimic vise ni na tribinama u CSKA ne sjedi,nazalost. Moje misljenje je da bi i Dialibu trebalo pozvat,jer je standardan u svojoj ekipi,a ko je sve bio u repki,za njih je izmislio fudbal. Umjesto vec pomalo vremesnog Maletica,zvat Stevanovica,koji je mnogo bolji igrac,a uz to i puno mladji. Mislim da je krajnje vrijeme da se i Seferovic pozove,da ga ne izgubimo,kolko se sjecam,selektor je rekao zvat ga,cim pocne igrat za prvi tim,a debitovao je u Lecce-u prosle sezone,a ruku na srce osim Dzeke i Ibisevica,nemamo vise extra spic igraca. Uglavnom imamo Safete igraca,itekako,samo se treba malo trgnut i bacit na posao. Nadam se kvalifikovanju napokon na SP,lijep pozdrav.
kako je ovaj safet samo u fazonu,malo je reći da čovjek njegovog kalibra ima teleći pogled već i teleći mozak,Bracuka iz Vrbanjuše ima veču trenersku karijeru od njega.SAFET NAPOLJE!!!!!! JEDAN LAJK KO JE MOG MIŠLJENJA DA TELEĆI MOZAK TREBA MAKNUTI IZ REPREZENTACIJE ŠTO PRIJE IL NAM NEGINE BARAŽ.
ne postoji li u premier ligi pravilo da igrac ne moze igrati u prvom timu dok ne skupi odredjeni broj utakmica u reprezentaciji?
Čitam ove nazovi komentare i ono što čovjek može zaključiti bez pretjerivanja je da smo najblaže rečeno NEOBJEKTIVNI, da imamo visoko mišljenje o nazovi glumcima, tj.igračima Reprezentacije i da sa takvim načinom razmišljanja mi ćemo godinama mijenjati SAMO selektore, nećemo pričati o učincima glumaca, nećemo pričati koju to zvijezdu imamu u Reprezentaciji, nećemo pričati o nenormalnoj državi i njenim građanima, nećemo pričati o nenormalnom NSBiH, mi SAMO hoćemo da pričamo o selektorima i jedino njih hoćemo da mijenjamo, ne znamo ni zašto, ali eto, oni su nam jedini i dežurni krivci, pa smo po tom mislim prvoplasirana reprezentacija, jer smo za ovih 15 godina promjenili 7-8 selektora i nigdje ne odosmo.... Mi ovakvi kakvi jesmo NIKADA nećemo nigdje ni otići, taman da nam dođe i Murinjo koji se ne bi snašao u ovoj DŽUNGLI.....
imam osjećaj da kad bi radili intervju sa dodikom, obamom, angelom merkel.. putinom i ostalim.. da bi i njima postavili pitanje o Džeki??? postajete više naporni i dosadni.. imamo mi još reprezentativaca koji igraju.. eto Muslimović svako kolo da gol, a vi intervju da uradite sa njim.. neprofesionalno, ali dobro.. ipak ste vi K.L.I.T.