Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al realno, odbrana nam je suplja ko drzavni budzet...nema ko ne prolazi kroz nju
DANASNJA IGRA KATASTROFA, TREBA IMAT NA UMU DA JE SLOVENIJA ZADNJA U GRUPI SA KIPROM I ALBANIJOM, DZEKO SE UFATIO TWITERA, NIJE DVA PASA DOBRA POVEZO, PJANICU I VEDI SVAKA CAST, ODBRANA KRIZA, DA JE ROONEY BIO NA MJESTU OVIH JANEZA MI BI POPILI HLADNO TRICU
@meksikanac treba`l tebi para da se ne mucis ba ?
Safete ubleho odlazi!
Ja papaka-nikad zadovoljni i kad pobijede nevalja.Što se tiče igre super.A svi ste vi selektori svi znate bolje od onoga ko je selektor.Pa vama niko ne valja(nije valjao Ćiro,Bake,Muzurović,sad ne valja Sušić)
Skinut koef. 33. Javite mi se na mail i poslat ću vam sljedeću besplatnu informaciju koju dobijem iz Meksika. Radi se o prelazu s većim koeficijentom ili konačnom ishodu utakmice. Ovisi što mi jave. Ništa ne gubite, možete samo dobiti...Mail: [email protected] Ovaj par s kvotom 33 nisam s nikome poslao. Postavljen je kao dokaz da imam provjerene informacije iz Meksika koje mi javljaju dva frenda potpuno besplatno. Drugi vas lažu da plaćaju parove i po 500 eura ali to je čista prevara. Ja ih dobivam svaki tjedan/vikend potpuno besplatno. Neću vam ih prodavati, prvo ću vam se dokazati. MEKSIKANAC.BLOGER.HR
Zadnja linija ponekad panicno reaguje treba jedan stabilan zadnji igrac koi ce to da cisti
safet - mojne kenjat.
treba ga otjerati dok je vrijem, a na njegovo mjesto osima jr staviti, to je jedini spas. tad bi i vukasovic zaigrao.
@hos, @memo HAJ FALIM TE BOGU DA SAM JEDNOM I OVO DOŽIVIO NA PORTALIMA, DA SE "SPUSTI LOPTA" I DUHOVI SMIRE.... MISLIM DA SMO SVI SITI PREPUCAVANJA I BESKONAČNE TENZIJE, MRŽNJE... FAIR PLAY ZA HOS... :-)
pa zbog karaktera utakmice i odbrana nije bila na nekom nivou jer se sredina nije fokusirala na odbranu toliko. Problem nam moze biti sto i Spahic i Zukanovic vole malo da izlijecu naprijed, pa ostane prostora pozadi. Njih dvojica me podsjecaju na tandem Demichelis i Lucio u Bayernu kad su primali golova na sve strane, ne zna se koji vise voli naprijed izletiti. Tu dolaze do izrazaja zadni vezni, koliko mogu pokrivati rupe. Sve u svemu dobro je, Ognjen dobro odigrao i to je najvaznije. Kad stegnu dva zadnja vezna malo bolje onda nece biti toliko problema kroz sredinu kao danas.
@memo Šalim se ba jarane nemoj se ljutit,znam da danas nije baš sve štimalo u odbrani. @@HOS hahaha frajer si vidi se odmah po tvom odgovoru da se ne treba sa tobom Z.A.J.E.B.A.V.A.T
@HOS pa sta se ljutis, samo sam realan. kritika je pozitivna stvar. susic i nema izbora - napad odlican, srednji red ok, odbrana tanka. normalno da ce igrati napadacku taktiku i 3 nazad.
ako toliko volis Susica idi daj mu zenu ili sestru pa se kasnije fali da ti Sajo kara zensku rodbinu
Pjana => Barca Realno.
@pape @memo ma ja ba katastrofa smo igrali,nevalja K.U.R.C.U ,da su mesi i ronaldo slovenci i rooney bilo bi 3:3,a da je još i Pujol i Pepe slovenci sigurno bi bilo 3:1 za Slovence.....Mada da ste vi strucnjaci selektori bilo bi tu negdje jer bi vi nesto izmislili.