Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćemo MAHMUTOVIĆA !
ne mozes ti to dokazat onom glavonji
Daj ba pusti Mahmutovica. Nema Susic koristi od njega, kad mu bude menadzer neki Susicev covjek bice pozvan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mene recimo zanima kako je Rim kreirao "Srbe", "Hrvate", "Bosnu" i "Bošnjake"? Hvala.
sjeća li se neko sušiće izjave dok je ćiro bio selektor - da ne bi gledao bh. reperezentaciju ni da igra u parizu (a tamo živi). ako neko ima pristup avazovoj arhivi, neka je tamo pokuša pronaći
Safete, sa duznim postovanjem prema tvojoj profesiji, molim te ucini svima nama pa i sebi uslugu. Ne vodi svakoga u Brazil, ako Boga znas. I ja volim svoju zenu sa kojom imam dvoje djece i da znas kako pravi burek i maslenicu, prste covjek da polize, ali na binu bih izasao sa Britney Spears, a zenu bih ostavio da radi kod kuce sta samo i zna raditi, vjeruj mi. Uspjeh i karijera nema mjesta za ljubav. Zovi one naj bolje , ne zovi neke provjerene koji su prosjek. AAAAAAAAA Sretno nam, svima sa tim izborom. Pa mislim da ces me razumjeti.
pa kako to da svi vi znate bolje od Sušića , eto kako u pm . ne znam za igrace , ali BiH se ne treba brinut za selektore , puni smo strucnjaka :D
Jednostavno ova ekipa je jaka toliko da i ubleha na klupi je može preko ovakve grupe poslat u Brazil, pa čak i dok klijente svog brata prodaje preko reprezentacije. Sve će to doć na naplatu. Valjda ne protiv Litvanije. Da se ta saga o nama na nekom prvenstvu završi.
Pape sere ko foka...
Sve mi se čini da od Brazila nema ništa.
zadnju smo dobili s čisto bošnjačkom postavom. samo nastaviti tako
*** mater u čmarni otvor, sve što ti treba da zaigraš za repku jest da negdje u hrvatskoj sjediš na klupi.
neka pape dovodi koga hoće,ko smo mi da se petljamo,pljuvali smo po njemu kad je doveo onoga bičakčića,ja prvi,pa eno momak dade gol kad nije mogao ni džeko ni ostali protiv slovaka,na nama je samo da proučimo kakvu dovu prije i u toku utakmice jer samo je bog kadar da ovo sve izađe na dobro :-)
Sad kad idemo u Brazil, ako Bog da Inshallah, ne bi me iznenadio ni dolazak Zlatana Ibrahimovica. Da budem malo sarkastican
pitam se sta treba Mahmutovic jos uraditi da dobije poziv?
ANEL HADŽIĆ??????? ništa MA BRAVO SUŠIĆU, CCCC
Ne pozivanjem Anela Hadžića poslata je nažalost loša poruka svim igračima iz BH dijaspore. Momak se potrudio, sredio papire i ništa. A s obzirom na katastrofalan rad naših klubova, budućnost ove reprezentacije je upravo u igračima koji su rođeni van BiH.
Visca sa jednim golom u drugoj Turskoj ligi dobija poziv, a ovaj momak je prvi strijelac Ceske lige, i nema poziva. Valjda je druga Turska liga sami vrh europskog nogometa. Sta tek reci za HNL i pozive Vrsajevicu i Kvrzicu ?? Pa bolje da je zvao Elvedina Varupu iz NK Travnik. Said Huseinovic igra Europa ligu, Jasmin Buric najbolji golman Poljske lige - al zato je tu Avduka.
upravo i ja slicno pisem na drugom clanku.u pravu si 100 % .hvala na napomeni za burića!
----------- ottmar -------- Jarane, iz tebe govori Veliki Patriota. To cijenim i postujem, ali de mi reci, ko to sada u ovom momentu odlucuje , osim Susica. Bojim se da se Susic polahko ne sveti Hrvatskoj zbog Halilovica ili su prokontali da je vrijeme da se sto vise igraca prikupi , a koji nesto vrijede iz regije da kasnije nebi zazalili kao u slucajevima koji su sada proslost. Mislim da je sada prilika jer evo vidis i sam dolazi ko se nada da ce dobiti poziv a ne ko je zasluzio i cini sve da napravi dobar rezultat kao sto je Anel Hodzic, Muslimovic ili Said Huseinovic . U krajnjem slucaju, Miske kondicije nema za 45 minuta, Rahimic moze jos ali godine cine svoje. Hajde jarane da vidimo kako ce ovo sad ici a posto smo jedne noge u Brazilu, ne bih se iznenadio ako bi i Zlatan Ibrahimovic dosao u repku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Susicu sta je sa mojim momkom iz zapresica hoce i on igrati za reprezentaciju,potajno se i on nada,pusti se ovih giganata kolosinca mahmutovica vazne su pare